Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Czy da sie odinstalowywać modyfikacje z Half-Life 2 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Zenon57689
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Cze 2015
Skąd: K.Gora

Steam ID: Zenon57689

PostWysłany: Wto Wrz 08, 2015 22:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chciałem sobie pograć w Half-Life2 z jakąś modyfikacja, ale nie wiem czy jak już zainstaluje, to jak będę chciał odinstalować to czy będę musiał robić reinstall gry. Mam Half-Life kupione na steam. Jest jakiś sposób żeby bez potrzeby reinstalla odinstalować modyfikacje?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Sro Wrz 09, 2015 07:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak, usuwasz folder z modem z /steam/steamapps/sourcemods.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Sro Wrz 09, 2015 17:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeżeli rzeczywiście masz oryginalnego HL, to modyfikacje będą ci się wyświetlać na jako nowe pozycje na liście gier. Będziesz mógł odpalić HL jak do tej pory.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Zenon57689
Świeży Headcrab



Dołączył: 18 Cze 2015
Skąd: K.Gora

Steam ID: Zenon57689

PostWysłany: Sro Wrz 09, 2015 18:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

marcinoz97 napisał:
Jeżeli rzeczywiście masz oryginalnego HL, to modyfikacje będą ci się wyświetlać na jako nowe pozycje na liście gier. Będziesz mógł odpalić HL jak do tej pory.
A to nie jest tylko w Hl1? Bo zainstalowałem do Hl2 mod funlife(swoja droga, mod slaby nie polecam) i nic mi się nie wyświetliło, może powinienem wtedy zresetować steama...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Czw Wrz 10, 2015 04:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak, powinieneś zrestartować Steama po instalacji moda.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)