Witam.
Dzisiaj zauwazylem nową mapke city17 by w nia zagrac trzeba bylo dokonac subskrypcji. uczynilem to po czym steam zaczol cos pobierac. po ponownym uruchomieniu gry, przejsciu intro w menu glownym pojawila mi sie nowa opcja odd cos tam i na dole widnieje pasek laowania nad ktorym napisane jest city17. w ciagu 3 sekund gra sie zawiesza i wychodzi do windowsa.
tak jest za kazdym razem. probowalem sprawdzac spojnosc danych, probowalem odinstalowac i zainstalowac ponownie gre, nawet antyvira uzywalem i nic. ciagle to samo.
odpalam gre by po chwili zostac wyrzuconym do pulpitu. dodam ze po wyrzuceniu steam nie reaguje na polecenia.
PROSZE O POMOC
besiek Świeży Headcrab
Mam identyczny problem!!!! Próbowałem wyczyścić komputer z resztek po city 17, ale to także gówno daje....
Kalin Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 3
O w mordę, chyba se pogram w l4d. Dawno nie odpaliłem.
besiek Świeży Headcrab
Znalazłem rozwiązanie, myślałem pół dnia i doszedłem do tego sam Każdy kto ma problem po wgraniu tej mapki za pomocą steama musi anulować subskrybcję na steamie i zrobić reinstall gry
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach