Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Left 4 Dead problem-Error Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
snupi
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Mar 2013




PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 17:15 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam problem z grą Left 4 Dead 2.Wczoraj kupiłem ją na steam i kiedy chce w nią grać to robi mi się czarny ekran i wyskakuje error.
Co mam robić???
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 17:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A jaki komputer?

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
snupi
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Mar 2013




PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 20:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Karta graficzna:ATI Radeon HD 3800 Series.Windows XP.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 20:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Brakuje kilku nic nie znaczących pierdół...
1. CPU, dowiesz się tego z CPU-Z.
2. RAM, tego też dowiesz się z CPU-Z.
3. Mobo, TEGO RÓWNIEŻ DOWIESZ SIĘ Z CPU-Z.
4. Karta graficzna, DOKŁADNY MODEL, tego się dowiesz z, uwaga, GPU-Z.
5. Zasilacz, dyski i inne pierdoły.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 21:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może inaczej - zainstaluj Speccy i skopiuj to, co tam będzie napisane.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 21:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
4. Karta graficzna, DOKŁADNY MODEL, tego się dowiesz z, uwaga, GPU-Z.

Dyć CPU-Z też to wyświetli.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
snupi
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Mar 2013




PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 21:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Grafika
Monitor
Nazwa SyncMaster na ATI Radeon HD 3800 Series
Rozdzielczość 1024x768 pikseli
Rozdzielczość Robocza 1024x734 pikseli
Stan włączony, podstawowy, wsparcie dla urządzeń wyjściowych
Szerokość Monitora 1024
Wysokość Monitora 768
Głębia Kolorów Monitora 32 bitów na piksel
Częstotliwość Odświeżania Monitora 60 Hz
Urządzenie \\.\DISPLAY1\Monitor0
ATI Radeon HD 3800 Series
GPU RV670
ID Urządzenia 1002-9501
Podsprzedawca ASUStek Computer Inc (1043)
Series Radeon HD 3k
Aktualny Poziom Wydajności Level 1
Napięcie 1,258 V
Technologia 55 nm
Rozmiar Układu 190 mm²
Liczba Tranzystorów 666 M
Data Publikacji Nov 19, 2007
Wsparcie dla DirectX 10.1
Wersja Shaderów DirectX 4.1
Wsparcie dla OpenGL 3.0
Taktowanie GPU 0,0 MHz
Bios - Taktowanie Rdzenia 777,00
Bios - Taktowanie Pamięci 1126,00
Wersja sterownika 8.961.0.0
Wersja BIOS'u 113-AB37201-131
Liczba ROP 16
Liczba Shaderów 320 zunifikowany
Typ Pamięci HyperMemory
Pamięć 1024 MB
Szerokość Magistrali 64x4 (256 bit)
Noise Level Moderate
Max Power Draw 105 Watts




Intel Pentium E2200
Rdzenie 2
Wątki 2
Nazwa Intel Pentium E2200
Nazwa Kodowa Conroe
Obudowa Socket 775 LGA
Technologia 65nm
Specyfikacja Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
Nazwa Rodziny 6
Rozszerzona Nazwa Rodziny 6
Model F
Rozszerzona Nazwa Modelu F
Stepping D
Rewizja M0
Zestawy Instrukcji MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, Intel 64
Wirtualizacja Niewspierany
Hyperthreading Niewspierany
Prędkość Wentylatora 885 RPM
Taktowanie Magistrali 199,8 MHz
Rzeczywiste Taktowanie Magistrali 799,1 MHz
Fabryczne Taktowanie Rdzenia 2200 MHz
Fabryczne Taktowanie Magistrali 200 MHz
Średnia Temperatura 35 °C
Pamięci Podręczne
Pamięć Podręczna L1 Danych 2 x 32 KBajtów
Pamięć Podręczna L1 Kodu 2 x 32 KBajtów
Rozmiar Zunifikowanej Pamięci Podręcznej L2 1024 KBajtów
Rdzeń 0
Rdzeń 1
Taktowanie Rdzenia 2197,5 MHz
Mnożnik x 11,0
Taktowanie Magistrali 199,8 MHz
Rzeczywiste Taktowanie Magistrali 799,1 MHz
Temperatura 35 °C
Wątek 1
APIC ID 1
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 22:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

marcinoz97 napisał:
Kriss napisał:
4. Karta graficzna, DOKŁADNY MODEL, tego się dowiesz z, uwaga, GPU-Z.

Dyć CPU-Z też to wyświetli.

G-FUCKINGPU-Z.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 22:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A CÓŻ TO NIBY JEST
Image
(podpowiedź: screen z mojego komputera)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Mar 20, 2013 23:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

marcinoz97 napisał:
A CÓŻ TO NIBY JEST
http://i.imgur.com/01VoMlk.jpg
(podpowiedź: screen z mojego komputera)

G jak głąb nie C jak cep.
Moja teoria, prócz tego upadła.
AMD tak [cenzura]ście wymyśliło by niemal żadna aplikacja nie ogarniała nic prócz serii karty, lol... Nvidia jedyna słuszna <3
Leję na to, najpewniej ma 3870.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)