Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Left 4 Dead 2 się zawiesza Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
MiqZiomq
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Kwi 2012




PostWysłany: Sro Kwi 25, 2012 07:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam.Mam problem z "l4d2".Otóż gdy odpalam te grę za pierwszym razem,wyskakuje mi że program "l4d2" przestał działać.Gdy odpalam te grę za drugim razem,wyskakuje cały czarny ekran,nic nie mogę zrobić,ctrl+alt+delete nie działa wgl zminimalizować gry się nie da i muszę resetować komputer.Dodam jeszcze że w tle nie słyszę żadnej muzyki z gry.Wie ktoś o co może chodzić ? Smutny.Kasa poszła na marne?



Mam Windows 7 Ultimate 64 bit
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Sro Kwi 25, 2012 09:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

1.Sprawdź integralność cache gry.
2.Defragmentuj
3.W opcjach uruchamiania dopisz "-novid".

Wszystkie te funkcje znajdziesz we właściwościach gry w oknie Steama (prawym na grę i właściwości).

Podaj też specyfikację piecyka, bo sam OS nie koniecznie wystarczy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Kwi 25, 2012 13:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sion napisał:

Podaj też specyfikację piecyka, bo sam OS nie koniecznie wystarczy.

Musi mieć albo laptoka albo super highenda skoro go na Win7 Ultimate stać Bardzo szczęśliwy

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Sro Kwi 25, 2012 13:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
Sion napisał:

Podaj też specyfikację piecyka, bo sam OS nie koniecznie wystarczy.

Musi mieć albo laptoka albo super highenda skoro go na Win7 Ultimate stać Bardzo szczęśliwy


No bez przesady - mój szrot daje sobie z nim radę.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Gecko
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 12 Cze 2009




PostWysłany: Sro Kwi 25, 2012 13:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
Sion napisał:

Podaj też specyfikację piecyka, bo sam OS nie koniecznie wystarczy.

Musi mieć albo laptoka albo super highenda skoro go na Win7 Ultimate stać Bardzo szczęśliwy
]

Albo jest piratem. Yaaaarrrrr
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Kwi 25, 2012 13:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gecko napisał:

Albo jest piratem. Yaaaarrrrr

W Polsce nie obowiązuje określenie "system piracki" a "normalny system" Bardzo szczęśliwy

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)