Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 garry mod i wire mod Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
jacek997
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lut 2012




PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 13:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mam garry mod od nie dawna i zaciekawił mnie wire mod
czy ma ktoś z was najnowszego linka do wiremoda i czy trzeba coś tam ubdatować czy coś

w sumie mam stronke wiremoda ale nie rozumiem kroku 4 i 5 ;/

http://www.wiremod.com/forum/installation-malfunctions-support/4-wiremod-svn-guide.html
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 14:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

GMod SVN Updater sobie załatw.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Max
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 22 Lip 2009




PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 15:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wyprzedzam pytanie które pewnie się pojawi i daje linka:


Klik!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 16:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nope.avi

To inny program. Chodzi o ten.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
jacek997
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lut 2012




PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 16:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ok mam i teraz co ?

a czasem tortosie nie może być ?


Ostatnio zmieniony przez jacek997 dnia Pią Lut 10, 2012 16:49, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 16:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pobierz Wire?

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
jacek997
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lut 2012




PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 16:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie ogarniam tego programu wybrałem wiremod ,miejsc zapisu i download i nic
czego nie robię ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 16:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A, rozwiń kategorię Wiremod i pozaznaczaj wszystko w środku. Zadziała.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
jacek997
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lut 2012




PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 17:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

w 2 parcie wyskakuje error ;/

Error: Could not connect to server (A). - Serwer zdalny zwrcił błąd: (404) Nie znaleziono. - Wiremod - part 2 of 3 (Wire Model Pack) (1/4).
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 18:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

2 part został wypierdzielony.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
jacek997
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lut 2012




PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 18:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

no i wpakowałem całe zawartości folderów tam się połączyły i nie działa [folder addon]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 18:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ZAWARTOŚCI FOLDERÓW? <.< Foldery masz wgrać, nie ich zawartości.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 19:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Afaik Wire jest ściągane do folderu WIREMOD w którym masz Wire, WMP i UNWE.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
jacek997
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lut 2012




PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 20:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

no to dlatego że w każdym z tych 3 folderów jest jakiś folder podobny np "lua" i dlatego pomyślałem że trzeba je połączyć ;/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 20:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To ściągaj wire od nowa i spraw by foldery wyglądały tak
...garrysmod/addons/<dodatek>/lua

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
jacek997
Świeży Headcrab



Dołączył: 10 Lut 2012




PostWysłany: Pią Lut 10, 2012 20:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ok już jest to teraz tylko

1 wy też macie tak rozbite "gates" -tzn że dopiero po wejściu w gates wam się pokazują foldery i tam się wybiera coś?

2 mam tf2 i próbuje otworzyć mapke w g modzie ale mam errory -reinstal ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)