Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Engine error Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
MariuszPL55
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Lut 2008


Steam ID: MariuszPL5400

PostWysłany: Sob Lut 23, 2008 18:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No jasne że mam i mi działa przez Steama Exclamation
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Sob Lut 23, 2008 18:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dobra rozumiem, że kumpel dał ci login i hasło do steama :] Czy od nowa konto założyłeś ? Tak czy inaczej gdzie zainstalowałeś tego GMod'a ? Ma być zainstalowany w steam/steamapps/sourcemods ^^
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Lut 23, 2008 18:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

MariuszPL55 napisał:
Znaczy mam Half Life'a 2 bo kuzyn mi przesłał jako upominek czy coś takiego a on ma originała więc raczej też mam originała Rozbawiony Gordon

meJK, czytaj uważniej - dostał po prostu gifta od kuzyna. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 16:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Po pierwsze - od wrzucania obrazków jest ten temat, chociaż ty za bardzo nie masz co pokazywać.
Po drugie - oczyszczam ten temat z ogromnej dozy off topicu i debilizmu i nie chcę już widzieć żadnych postów nie na temat problemów z engine error.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
MariuszPL55
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Lut 2008


Steam ID: MariuszPL5400

PostWysłany: Pon Lut 25, 2008 16:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

oK SORRY !!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Pią Mar 07, 2008 21:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

siemka jestem dopiero tu od dzis i mam ten sam problem co Luise tylko jest sprawa tego rodzaju ze ja mam Gmoda 9.0 i nie wiem co z tym fajtem zrobic wyskakuje mi ten sam blad ktory jest na 2 ( http://img45.imageshack.us/my.php?image=errorxu7.jpg ) sccrenie wstawionym na samym poczatku tematu POMOCY!!!
a tak wyglda moj plik docelowy "D:\Program Files\Steam\Steam.exe" -gameidlaunch 13358759685549719772 -game "d:\program files\steam\SteamApps\SourceMods\gmod9" help

_________________
Image

Ostatnio zmieniony przez motyw dnia Sob Mar 08, 2008 21:34, w całości zmieniany 1 raz
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Sniffer3
Headcrab wyjadacz
Zbanowany


Dołączył: 15 Lut 2008
Skąd: Z Miasta.



PostWysłany: Sob Mar 08, 2008 20:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Poprzedniego posta nie byłoJęzyk
Mam teraz problem jak wyżęj - nie mogę włączyć opcji "Create Server", "Singleplayer Game" ani dołączyć do serwera. Amen. Co robić?!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
MariuszPL55
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Lut 2008


Steam ID: MariuszPL5400

PostWysłany: Sro Mar 12, 2008 17:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ten kto ma Garry's Mod'a 9 to wystarczy że , np . : E:ProgramFiles/Steam/Steamaps/Sourcemods/Garry's Mod 9/Mods i usuwasz w tym folderze Counter Strike Exclamation Exclamation Exclamation

Gordonowi opadła szczęka Szczęsliwy Gordon Rozbawiony Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Sro Mar 12, 2008 18:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

GM9 może spokojnie działać bez CSSa bo działa jako dodatek, a nie zintegrowana część gry. Nic nie trzeba usuwać, a jak już na siłę chcę się pozbywać to w menu głównym Gmoda wybieramy "Mod manager" i tam wyłączamy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
MariuszPL55
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Lut 2008


Steam ID: MariuszPL5400

PostWysłany: Sro Mar 12, 2008 18:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ciekawe jak , jeśłi nie możesz włączyć Garry's Mod'a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ishide
Świeży Headcrab



Dołączył: 28 Sty 2008
Skąd: wziąsc na piwo ?? XD



PostWysłany: Sro Mar 12, 2008 19:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

takie nobowskie pytanie gdzie jest maplist.txt bo za cholerę nie mogę znaleźć...
albo skopiujcie treść albo wystawcie ten plik do netu i pokażcie gdzie to ma być thx.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Sro Mar 12, 2008 20:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

MariuszPL55 napisał:
ciekawe jak , jeśłi nie możesz włączyć Garry's Mod'a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Zdanie zaczynamy z wielkiej litery.
2. Przed przecinkami nie robimy spacji.
3. Jeśli, a nie jeśłi
4. I nie musisz tak drzeć mordy, jak się nie umiesz normalnie wypowiadać to w ogóle tego nie rób.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 18:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mariusz, masz HL2DM?

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Sniffer3
Headcrab wyjadacz
Zbanowany


Dołączył: 15 Lut 2008
Skąd: Z Miasta.



PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 21:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Błagam o odpowiedź, bo sceznę tu zaraz! To już mnie do szewskiej pasji doprowadza!!! Diabelski Gordon Teraz jest lepsza heca: ściągam GMOD 9.00000000000000 bez żadnych, k**** dodatków w stylu ósmej czwórki po przecinku, to z kolei nie chche mi się wogóle zainstalować! Co ja mam z tym zrobić!? Klikam, to widzę małe okienko, czarne takie, które zaraz zgasa i wała!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Czw Mar 13, 2008 22:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sniffer3 napisał:
ściągam GMOD 9.00000000000000 bez żadnych, k**** dodatków w stylu ósmej czwórki po przecinku

Rozumiem, że oficjalne patche Cię nie interesują :]?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Sniffer3
Headcrab wyjadacz
Zbanowany


Dołączył: 15 Lut 2008
Skąd: Z Miasta.



PostWysłany: Pią Mar 14, 2008 19:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czili mam ściągnąć patcha, żeby się dało zainstalować? Bo tak, to mi się nawet ne chce instalator włączyć.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
MariuszPL55
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Lut 2008


Steam ID: MariuszPL5400

PostWysłany: Wto Mar 25, 2008 15:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

NIE nie mam HL2 : Deathmatch
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Wto Mar 25, 2008 18:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A jaką masz kartę graficzną?

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
mikizmiki
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Kwi 2008
Skąd: Olsztynek

Steam ID: _deli_

PostWysłany: Wto Maj 06, 2008 22:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dabu197393 napisał:
Garg napisał:
Moim zdaniem ta menda próbuje za wszelką cenę wcisnąć nam płatną 10. Z żeby mu gul skoczył!

A niby jak Garry miał to zrobić? Włamując się do każdego z komputerów z osobna? Przypominam, że automatyczne update'y Garry może dawać tylko do Gmoda 10, a 9.0.4 cokolwiek by nie robił jest ZAWSZE taki sam.

A żeby GMod 9 działał wystarczy najpierw otworzyć folder z Gmodem i notatnkiem zmodyfikować gameinfo.txt. Po prostu zamiast: SteamAppId 220 ma być: SteamAppId 215. Następnie należy skopiować z ...\SteamApps\[steamowy_nick]\source sdk base\sourcetest\bin pliki client.dll i server.dll i włożyć je do folderu bin w katalogu gmoda 9. Jeśli to nie działa to chyba nie ma innej metody Oczko.


Zrobiłem jak mówiłeś i jak biore create server to nic nie wyskakuje i singler player mod tez nie paca
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Niezgod
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Maj 2008




PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 18:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sniffer3 napisał:
Poprzedniego posta nie byłoJęzyk
Mam teraz problem jak wyżęj - nie mogę włączyć opcji "Create Server", "Singleplayer Game" ani dołączyć do serwera. Amen. Co robić?!


Mam ten sam problem JęzykP
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)