Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Mam problem z zkładką WIRE Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
CampeR
Świeży Headcrab



Dołączył: 05 Lip 2011




PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 11:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam tak jak w temacie mam problem gdy gram na jakimś serwerze naciskam przycisk "Q" i klikam na zakładkę pod nazwą "Wire".
Niestety mam problem z modelami i zamiast modelu wyskakuje ERROR
prosił bym o paczkę z modelami do tej zakładki wire.
Mam Garry's Moda 10.
Czy wy też macie taki problem ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 12:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kolega sobie kupi oryginała a potem ściągnie poprawną wersję z SVN.
Polecam.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
CampeR
Świeży Headcrab



Dołączył: 05 Lip 2011




PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 12:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam orginał .
Czy mógł podać prostego linka do GMod SVN Updater aby go pobrać.
Bardzo proszę o pomoc, ale bez żadnej rejestracji tylko kilik i download jeżeli to możliwe.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 12:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pierw link do profilu.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CampeR
Świeży Headcrab



Dołączył: 05 Lip 2011




PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 13:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://steamcommunity.com/profiles/76561198031613619
Mój profil
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Lip 05, 2011 13:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://www.garrysmodaddons.tk/
Poradnika nie trzeba, działa tak jak sobie zamarzyłeś.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)