http://kwejk.pl/obrazek/772928/super,choinka.html
i świąteczna choinka.
O matko jak ja nienawidzę kwejka.
Repost z reddita...
Rawertt Stary Headcrab Ostrzeżenia: 3
Ecto napisał:
Repost z reddita...
Przyganiał kocioł garnkowi. Wszystko, co się na reddicie znajduje to reposty z innych stron. Na szczęście dzięki m.in. 9gagowi możecie doświadczyć tego, jak to jest, gdy ktoś inny "pożycza" sobie coś produkcji redditora.
Spoiler:
Należy się to wam za "arrow in the knee".
Note to self: Rawertta denerwuje Reddit, wykorzystać przy najbliższej okazji //Joz
Edit: Cudna odpowiedź, posiadające wiele argumentów obalających moją tezę i zarazem uniemożliwienie mi dalszej dyskusji. Brawo, jestem pełen podziwu. Brakowało tylko, żebyś wyjechał z "U MAD XDDDDDD".
XIII Stary Headcrab Ostrzeżenia: 3
Ecto napisał:
mati-000 napisał:
http://kwejk.pl/obrazek/772928/super,choinka.html
i świąteczna choinka.
Repost z reddita...
Oho, redditowiec,
Hold on guys, we are dealing with a badass over here.
Tak jakby na reddicie wszystko było oryginalne.
Ja proponuję zmienić nazwę tematu na "Portal fan arts", ale to tak tylko przy okazji proponuję, bo właśnie znalazłem Still Alive (i Tetris Song) na frezarce CNC. Czego to ludzie nie wymyślą. Co najlepsze, to zadziwiająco dobrze brzmi.
Wygląda jak prototyp Portal Guna za czasów Cave Johnsona
Gecko Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 3
Skrzyżowanie Portal Guna z Gravity Gunem
Joz Kopfkrabbe
Steam ID: sc.com/id/joz
Obaj nie wiecie co to jest steampunk.
Kriss Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 4
Joz napisał:
Ja też nie wiem ale mi się piekielnie podoba.
Kriss napisał:
Joz napisał:
Ja też nie wiem ale mi się piekielnie podoba.
Wyobraz sobie swiat, czesto futurystyczny w ktorym cala technologia, czesto bardziej zaawansowana od wspolczesnej, jest nadal glownie napedzana przez pare wodna a wiekszosc urzadzen nadal wykonana jest z miedzi, mosiadzu lub zelaza (materialow bardzo popularnych w czasach pary ze wzgledu na ich wzgledna elastycznosc co zapobiegalo pekaniu pod cienieniem). Popularnym elementem sa tez wszechobecne zebatki i mechaniczne zamiast elektronicznego podejscie do roznych urzadzen. Calosc zazwyczaj ma miejsce w epoce wiktorianskiej (co dyktuje specyficzny design urzadzen) gdzie rewolucja techniczna spowodowana para poszla o kilka krokow dalej niz w naszym swiecie.
Ta wizja swiata to wlasnie Steampunk. Aczkolwiek, jak w wypadku kazdego podgatunku fantasy elementy te nie musza byc naduzywane i wydoczne na kazdym kroku ani nawet obecne zeby nadal klasyfikowac sie do Steampunku.
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C ?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach