Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Jak połonczyć gary's mod z HL ep2 ? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
rafl998
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Sty 2011




PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 08:23 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chodzi mi o to aby w garys modzie były modele i inne, z HL 2 e2.
Czyli ten mustang nowe postacie i wrogowie.
Proszę o szybką odpowieź.
Za wszelką pomoc dziękuję.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elaks
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: Elaks

PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 08:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

pirat?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
rafl998
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Sty 2011




PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 08:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Garys moda mam na steamie a half life z oreng boxa.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elaks
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: Elaks

PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 08:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z tego co pamiętam to w menu głównym powinieneś mieć 'GMod Settings', tam możesz zaznaczyć gry, które zostaną połączone z gmodem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
rafl998
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Sty 2011




PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 08:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak wiem o co chodzi, ale czy muszę kopiować coś czy samo sie wyszuka ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Elaks
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: Elaks

PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 08:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wystarczy, że zaznaczysz tam ep2 i zrestartujesz gmoda. Cały content powinien załadować się automatycznie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
rafl998
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Sty 2011




PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 09:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nidziała Neutral
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 09:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pobierz EP2, uruchom je przynajmniej raz.
W ustawieniach gmoda (Extensions>Game Content) zaznacz Half Life 2: Episode 2 i zrestartuj grę.
Teraz znajdź foldery tych plików w spawnmenu i powinno działać.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
rafl998
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Sty 2011




PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 11:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

EP2 Mogę prośić o pęłnom nazwę ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 11:10 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Spójrz na:

-nazwę swojego tematu (sam napisałeś EP2, chodzi o Episode 2)

-słownik ortograficzny.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
rafl998
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Sty 2011




PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 11:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dobra, spoko ale i tak nie działa Smutny
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 11:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Musi. Przy okazji, podaj nam link do profilu Steam, tak tylko dla pewności.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 17:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

I na litość boską zrób coś żebym nie musiał wtapiać zębów w biurko czytając twoje wypociny.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 17:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

KU*** M**!

1. Dajcie w regulaminie warny za więcej niż 2/3 błędy ortograficzne w poście
2. Minimalny wiek do rejestracji na forum - 14/16

A co do Ciebie - wex napisz jeszcze raz, ale WYRAŹNIE
Z tego co na razie zrozumiałem: jeżeli masz HL2 i Gmod na Steam - to się samo połączy - trzeba tylko w Gmodzie zaznaczyć stuff z HL'a

Jak masz pirata - nie pomogę.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 18:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A może odpuścicie sobie komentarze niezwiązane z tematem i zaczekać aż poda link do swojego profilu?

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
rafl998
Świeży Headcrab



Dołączył: 25 Sty 2011




PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 21:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

SloZbon napisał:
KU*** M**!

1. Dajcie w regulaminie warny za więcej niż 2/3 błędy ortograficzne w poście
2. Minimalny wiek do rejestracji na forum - 14/16

A co do Ciebie - wex napisz jeszcze raz, ale WYRAŹNIE
Z tego co na razie zrozumiałem: jeżeli masz HL2 i Gmod na Steam - to się samo połączy - trzeba tylko w Gmodzie zaznaczyć stuff z HL'a

Jak masz pirata - nie pomogę.


Wex-Tobie też by sie przydała lekcja języka polskiego ... Neutral
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 21:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rafi wyraźnie unika podania linka do swojego profilu i wytyka ludziom literówki przy jego potężnej ilości błędów. Krótko mówiąc, wali piratem.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Elaks
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: Elaks

PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 21:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ponadto jestem całkiem pewny, że gmod automatycznie skojarza się z ep2, gdy tylko ten jest na koncie. O ile dobrze pamiętam, to po przeniesieniu gmoda na engine 07 nie musiałem dokonywać żadnych zabiegów by te gry łączyć.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 21:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Są sytuacje w których sam się nie łączy, czasem rozłączał mi sam GModa z CS:Sem albo DoD:Sem, ale jeśli połączenie nie pomaga to jest to na 95% pirat, dlatego też poprosiłem o link do jego profilu.

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Nie Kwi 24, 2011 22:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja miałem EP2 zawsze w gmodzie, imo lock, "przestudiował" że tutaj piratów nie popiera się i zaczyna się wykręcać Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)