Autor |
Wiadomość |
kabaczek
Świeży Headcrab

|
chyba wiadomo o co chodzi, jesli ktoś nie grał jeszcze w co-opa portala 2 to tutaj jest świetna okazja, żeby się umówić z kimś, kto też jeszcze nie grał.
Więc na początek, kto chciałby ze mną zagrać?
@down
zapomniałem
http://steamcommunity.com/id/twoja_mama/ |
Ostatnio zmieniony przez kabaczek dnia Sob Kwi 23, 2011 22:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
  |
 |
Vanquish
Świeży Headcrab
|
Ja mogę
A może lepiej będzie jak będziemy podawać linki do naszych profilów na społeczności Steam?
Mój profil |
|
|
  |
 |
czolko
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1
|
|
  |
 |
LeD
Dojrzały Headcrab

Steam ID: SSPH
|
Szukam do Co-Opa kogoś kto jeszcze nie grał w niego. W grę wliczam kalibrację, bo zapewne osobie nowej w coopie się przyda.
Z góry mówię że nie odwalę scenek typu "Dobra to ja lece bo wiem jak zrobić, ty tylko walnij portal tu i tu". Zdecydowaną większość kontroli przekazuję Tej drugiej osobie, ja bede patrzeć i pomagać jak będę potrzebny(nie chcemy w końcu nikomu zabierać zabawy z rozwiązywania zadań, a ja już miałem okazję) Z góry mówię że potrafię współpracować.
Profil:
http://steamcommunity.com/id/SSPH |
_________________ Największa legalna flame'ownia forum to temat religijny. |
|
    |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

|
LeD napisał: |
Szukam do Co-Opa kogoś kto jeszcze nie grał w niego. W grę wliczam kalibrację, bo zapewne osobie nowej w coopie się przyda. |
A to mnie wypominali uganianie się za achievementami lol.
Cya Profesorze Portal.
Chciałem też zapytać o kogoś w miarę ogarniętego w sprawie nie ginięcia co chwile by zrobić ostatnie 2 achievementy ale jednak pomęczę aktualnych znajomych. |
|
  |
 |
LeD
Dojrzały Headcrab

|
Kriss napisał: |
A to mnie wypominali uganianie się za achievementami lol.
. |
Chciałem też zapytać o kogoś w miarę ogarniętego w sprawie nie ginięcia co chwile by zrobić ostatnie 2 achievementy ale jednak pomęczę aktualnych znajomych. |
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Prosze wytłumacz mi gdziue w mojej wypowiedzi sugeruję że robię to dla achievementów? Kalibracja istnieje nie bez powodu. Jak ktoś jej nie chce to nie będzie. |
|
    |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz

|
Prosze wytłumacz mi gdziue w mojej wypowiedzi sugeruję że robię to dla achievementów? Kalibracja istnieje nie bez powodu. Jak ktoś jej nie chce to nie będzie. |
Przytoczę tutaj cytat z twojego poprzedniego posta.
Szukam do Co-Opa kogoś kto jeszcze nie grał w niego. |
>Co-Op
>Calibration Course
>Ktoś kto w niego wcześniej nie grał.
Professor Portal napisał: |
After completing co-op, complete Calibration Course online with a friend who hasn’t played before |
Wszystko się zgadza. |
|
  |
 |
kabaczek
Świeży Headcrab

|
w takim razie kto gra dziś wieczorem?
od początku jakby co. |
|
|
  |
 |
LeD
Dojrzały Headcrab

|
Wszystko się zgadza. |
Nie ogarniam jakim to fagasem internetowym trzeba być aby sądzić wszystkich na podstawie siebie.
Nie gram w coopa z tymi co już grali bo jak obie osoby znaja rozwiazanie nie ma zabawy, tylko rushowanie i jak najszybsze napieprzanie portali.
Kalibracja uczy podstaw wspolpracy, jest wazna. Nadal tego nie widzisz? Odlacz sobie internet na tydzien. |
|
    |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz

|
Nie ogarniam jakim to fagasem internetowym trzeba być aby sądzić wszystkich na podstawie siebie. |
Aha, ok, to wyłącznie twoje zdanie.
Nie gram w coopa z tymi co już grali bo jak obie osoby znaja rozwiazanie nie ma zabawy, tylko rushowanie i jak najszybsze napieprzanie portali. |
Jak już się go raz ukończy to później nie ma takiej chęci na speedrun, przynajmniej tak jest ze mną i znajomymi.
Kalibracja uczy podstaw wspolpracy, jest wazna. Nadal tego nie widzisz? Odlacz sobie internet na tydzien. |
...i służy do nabicia achievementa gdy wcześniej ktoś nie grał.
Zawsze mogłeś poprosić o grę kogoś kto przeszedł ledwo kilka pierwszych etapów zamiast dopraszać całkowitego nowicjusza, to moim zdaniem dowód na to że na tym osiągnięciu jednak Ci zależy.
btw. Współpraca współpracą ale jak każdy będzie działać na własną rękę to nigdzie nie dojdziemy. |
Ostatnio zmieniony przez Kriss dnia Nie Kwi 24, 2011 20:34, w całości zmieniany 3 razy |
|
  |
 |
Woozie
Apple Headcrab

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
|
@LeD
Cytat: |
Nie ogarniam jakim to fagasem internetowym trzeba być aby sądzić wszystkich na podstawie siebie. |
Trollem trzeba być. (Tak, trochę niezrozumiale napisałem, nie, LeD trollem nie jest.)
@topic
Zagram z kimś kto już przeszedł coopa, dla czystej przyjemności gry, więc nie będę nabijał achievów. |
_________________ おはようございます、ジェイコブです! |
|
   |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Radzę wam naprawdę uciszyć hormony , bo mi już palec nad warnem dla LED'a wisi (za tego fagasa)
Wyrażamy się jak ludzie cywilizowani , zwłaszcza do siebie wzajemnie.
Kriss może sobie nawet przechodzić tą grę od końca do początku , spoilerując znajomym jeszcze przed odpaleniem gry.
Nie gracie z nim , nikt wam nie karze , nie wasz problem.
Zresztą Luise już upominała 2 razy , przed rozdawaniem warnów trzyma mnie jeszcze tylko to że są święta.
Co do tematu.
Ja grając w coś pierwszy raz gram tylko z osobami którę też grają po raz pierwszy.
Czasami jednak nie ma takiej opcji , więc w takim wypadku siedze cicho i oddaje dowodzenie osobie która gry nie zna , a sam grzecznie za nim tuptam. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
Qlink
Świeży Headcrab

Steam ID: Qlinkjsz
|
Z chęcią pogram z kimkolwiek - niezależnie od stopnia w jakim przeszedł on grę . Mój nick to qlinkjsz . |
_________________ "...Życie jak karabin, długie, tylko nabij. Twoja głowa - strzelaj, strzelaj, strzelaj..." |
|
    |
 |
c00kie
Świeży Headcrab

Steam ID: grubyczarnykot
Xfire: kosarp
|
Ja tez chętnie pogram Jestem dostępny już teraz moje ID na steamie to ciasteczko. |
 |
Razor-X
Świeży Headcrab
Steam ID: 1raz0r
|
|
    |
 |
Szpagin
Świeży Headcrab

Steam ID: PiotrekSniperPL
|
Szukam partnera do coopa, gram pierwszy raz. Nick na Steamie:
Sniper [POL]
Gram w różnych godzinach, pisać na steamie, bo akurat mogę nie być przy komputerze. |
|
|
  |
 |
Pomarańcz
Pomarańczowy Headcrab
Ostrzeżenia: 1

|
|
  |
 |
speeder6