Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Gmod pomoc kupna hl2 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
11111
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Sty 2011




PostWysłany: Pią Sty 21, 2011 18:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

chcę pograć w gmoda. Kupiłem HL2DM i chcę kupić HL2 ale czy trzeba kupić przez steam czy można kupić HL2 na allegro?
Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon
już raz kupiłem za allegro (niby)HL2+CS:S ale jak odpalam to mi steam wyskakuje i lipa Smutny proszę o szybką odpowiedź
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Pią Sty 21, 2011 18:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

11111 napisał:
chcę pograć w gmoda. Kupiłem HL2DM i chcę kupić HL2 ale czy trzeba kupić przez steam czy można kupić HL2 na allegro?
Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon Smutny Gordon
już raz kupiłem za allegro (niby)HL2+CS:S ale jak odpalam to mi steam wyskakuje i lipa Smutny proszę o szybką odpowiedź


Więcej emotek się nie dało?!

Kupiłeś HL2DM? You lost money man - to jest ZA DARMO! (no chyba, że masz inna kartę niż NVidia i ATI).

HL2 da się kupić TYLKO w wersji STEAM - inaczej jest to pirat. Kupić go kupisz na allegro - z tym problemu nie ma.
A do ORYGINALNEGO Gmoda POTRZEBUJESZ co najmniej HL2 (najlepiej, jak kupisz Orange Box za 40zł).

Do tego, jak masz kasę to CS:S (steam key tani - pudełkowa wersja: już nie) - bez niego połowa dodatków Ci nie wejdzie.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
GrejnoM
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Sty 2009




PostWysłany: Pią Sty 21, 2011 19:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

11111 napisał:
już raz kupiłem za allegro (niby)HL2+CS:S ale jak odpalam to mi steam wyskakuje i lipa Smutny


Bo hl2 i CSS to tylko steam. Musisz steama zainstalować i wklepać CDkeya, żeby sobie pograć.

_________________
Silence is golden. Words are vibrations. Thoughts are magic.

Welcome to Night Vale.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
11111
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Sty 2011




PostWysłany: Pią Sty 21, 2011 23:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

gdzie a mam go wklepać?(CD-Key'a)
Sorka ale mam 1 raz tą gre Neutral
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
GrejnoM
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Sty 2009




PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 01:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W steamie w zakładce "Biblioteka" albo "Libraries" jak masz angielskiego steama, wchodzisz w gry, i na dole masz "Dodaj grę spoza steam" lub "Add a game..."i tam wklepujesz CD keya.

_________________
Silence is golden. Words are vibrations. Thoughts are magic.

Welcome to Night Vale.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Klepczar
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 06 Gru 2010
Skąd: Z frontu

Steam ID: Klepacz
Xfire: Jurny jasztrzombek!
PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 12:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nie "spoza Steam" tylko "Aktywacja produktu Steam" Jeżeli chce wklepać klucz. Spoza steam jest do dodawania skrótów gier do steama.

_________________
Nie będę się chwalił moim zerowym wynikiem na steamie. Gram w Minecrafta, więc cicho Język
Me growe wojaże
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
11111
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Sty 2011




PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 13:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

a jak już muszę płacić to za euro czy za ZŁ a drugie pytanie to jak muszę za to zapłacić czy to przez przelew czy jak?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Trek
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 27 Lut 2010




PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 14:27 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

11111 napisał:
już raz kupiłem za allegro (niby)HL2+CS:S ale jak odpalam to mi steam wyskakuje i lipa Smutny proszę o szybką odpowiedź

WTF?
jak Ci steam wyskakuje, no to chyba jest to normalne dla gry STEAM?
Poza tym, napisz wyraźnie o co chodzi.
To Ty chcesz pomocy od nas, więc to TY starasz się zrozumiale przedstawić sytuację.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
11111
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Sty 2011




PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 20:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

chce pograć w GMOD'a 9 ale potrzebuje hl2 i hl2 dm
HL2DM już mam ale musze kupić HL2 i tera jak mam kupić czy przez euro czy przez Zł I jak mam zapłacić przelewem czy jak??
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 22:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wejdź najlepiej na allegro. Kup najlepiej Orange box steam key. Wpłać. Dostaniesz klucz (taki xxxx-xxxx-xxxx-xxxx). Wchodzisz do steam, wklepujesz klucz w "Dodaj grę..." i voila, gry są na liście. Wystarczy je pobrać ze steam i grać.

Poza tym w Gmoda 9 już nie pograsz, bo przenieśli silnik Hla na OB i gmod 9 umarł, chyba.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sob Sty 22, 2011 23:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W gmoda9 nie pograsz bez CSS, z CSS też w niego nie pograsz, bo po przejściu HL2 na engine OB po prostu przestał działać. Po prostu to już się mija z celem.

Ten HL2 i CSS które masz w końcu ci działają czy nie? Powyżej napisali ci, jak zarejestrować cd-key na Steamie.
Możesz kupić cd-key do OB na allegro, albo po prostu wersję pudełkową, o ile cię na nią stać.
Jeśli chcesz wiedzieć jak kupuje się przez Steam - poczytaj ten temat.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
11111
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Sty 2011




PostWysłany: Nie Sty 23, 2011 13:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Luise napisał:
W gmoda9 nie pograsz bez CSS, z CSS też w niego nie pograsz, bo po przejściu HL2 na engine OB po prostu przestał działać. Po prostu to już się mija z celem.

Ten HL2 i CSS które masz w końcu ci działają czy nie? Powyżej napisali ci, jak zarejestrować cd-key na Steamie.
Możesz kupić cd-key do OB na allegro, albo po prostu wersję pudełkową, o ile cię na nią stać.
Jeśli chcesz wiedzieć jak kupuje się przez Steam - poczytaj ten temat.



CD-Key mi nie działa bo pisze że klucz jest zarejestrowany.I dlatego chcę kupić OB albo HL2 i CSS
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
GrejnoM
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Sty 2009




PostWysłany: Nie Sty 23, 2011 13:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wyślij do Steam Supportu ten klucz, i powiedz, że zgubiłeś papierek na którym był wydrukowany, więc nie możesz zrobić zdjęcia, i poproś, żeby Ci aktywowali tą grę.

_________________
Silence is golden. Words are vibrations. Thoughts are magic.

Welcome to Night Vale.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)