Autor |
Wiadomość |
11111
Świeży Headcrab
|
chcę pograć w gmoda. Kupiłem HL2DM i chcę kupić HL2 ale czy trzeba kupić przez steam czy można kupić HL2 na allegro?
już raz kupiłem za allegro (niby)HL2+CS:S ale jak odpalam to mi steam wyskakuje i lipa proszę o szybką odpowiedź |
|
|
  |
 |
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
|
11111 napisał: |
chcę pograć w gmoda. Kupiłem HL2DM i chcę kupić HL2 ale czy trzeba kupić przez steam czy można kupić HL2 na allegro?
już raz kupiłem za allegro (niby)HL2+CS:S ale jak odpalam to mi steam wyskakuje i lipa proszę o szybką odpowiedź |
Więcej emotek się nie dało?!
Kupiłeś HL2DM? You lost money man - to jest ZA DARMO! (no chyba, że masz inna kartę niż NVidia i ATI).
HL2 da się kupić TYLKO w wersji STEAM - inaczej jest to pirat. Kupić go kupisz na allegro - z tym problemu nie ma.
A do ORYGINALNEGO Gmoda POTRZEBUJESZ co najmniej HL2 (najlepiej, jak kupisz Orange Box za 40zł).
Do tego, jak masz kasę to CS:S (steam key tani - pudełkowa wersja: już nie) - bez niego połowa dodatków Ci nie wejdzie. |
|
|
  |
 |
GrejnoM
Dojrzały Headcrab

|
już raz kupiłem za allegro (niby)HL2+CS:S ale jak odpalam to mi steam wyskakuje i lipa |
Bo hl2 i CSS to tylko steam. Musisz steama zainstalować i wklepać CDkeya, żeby sobie pograć. |
_________________ Silence is golden. Words are vibrations. Thoughts are magic.
Welcome to Night Vale. |
|
  |
 |
11111
Świeży Headcrab
|
gdzie a mam go wklepać?(CD-Key'a)
Sorka ale mam 1 raz tą gre  |
|
|
  |
 |
GrejnoM
Dojrzały Headcrab

|
W steamie w zakładce "Biblioteka" albo "Libraries" jak masz angielskiego steama, wchodzisz w gry, i na dole masz "Dodaj grę spoza steam" lub "Add a game..."i tam wklepujesz CD keya. |
Welcome to Night Vale. |
|
  |
 |
Klepczar
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: Klepacz
Xfire: Jurny jasztrzombek!
|
Nie "spoza Steam" tylko "Aktywacja produktu Steam" Jeżeli chce wklepać klucz. Spoza steam jest do dodawania skrótów gier do steama. |
_________________ Nie będę się chwalił moim zerowym wynikiem na steamie. Gram w Minecrafta, więc cicho
Me growe wojaże |
|
    |
 |
11111
Świeży Headcrab
|
a jak już muszę płacić to za euro czy za ZŁ a drugie pytanie to jak muszę za to zapłacić czy to przez przelew czy jak? |
|
|
  |
 |
Trek
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1

|
WTF?
jak Ci steam wyskakuje, no to chyba jest to normalne dla gry STEAM?
Poza tym, napisz wyraźnie o co chodzi.
To Ty chcesz pomocy od nas, więc to TY starasz się zrozumiale przedstawić sytuację. |
|
|
  |
 |
11111
Świeży Headcrab
|
chce pograć w GMOD'a 9 ale potrzebuje hl2 i hl2 dm
HL2DM już mam ale musze kupić HL2 i tera jak mam kupić czy przez euro czy przez Zł I jak mam zapłacić przelewem czy jak?? |
|
|
  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
Wejdź najlepiej na allegro. Kup najlepiej Orange box steam key. Wpłać. Dostaniesz klucz (taki xxxx-xxxx-xxxx-xxxx). Wchodzisz do steam, wklepujesz klucz w "Dodaj grę..." i voila, gry są na liście. Wystarczy je pobrać ze steam i grać.
Poza tym w Gmoda 9 już nie pograsz, bo przenieśli silnik Hla na OB i gmod 9 umarł, chyba. |
|
|
   |
 |
Magpie
Gonarch
|
W gmoda9 nie pograsz bez CSS, z CSS też w niego nie pograsz, bo po przejściu HL2 na engine OB po prostu przestał działać. Po prostu to już się mija z celem.
Ten HL2 i CSS które masz w końcu ci działają czy nie? Powyżej napisali ci, jak zarejestrować cd-key na Steamie.
Możesz kupić cd-key do OB na allegro, albo po prostu wersję pudełkową, o ile cię na nią stać.
Jeśli chcesz wiedzieć jak kupuje się przez Steam - poczytaj ten temat. |
|
|
  |
 |
11111
Świeży Headcrab
|
Luise napisał: |
W gmoda9 nie pograsz bez CSS, z CSS też w niego nie pograsz, bo po przejściu HL2 na engine OB po prostu przestał działać. Po prostu to już się mija z celem.
Ten HL2 i CSS które masz w końcu ci działają czy nie? Powyżej napisali ci, jak zarejestrować cd-key na Steamie.
Możesz kupić cd-key do OB na allegro, albo po prostu wersję pudełkową, o ile cię na nią stać.
Jeśli chcesz wiedzieć jak kupuje się przez Steam - poczytaj ten temat. |
CD-Key mi nie działa bo pisze że klucz jest zarejestrowany.I dlatego chcę kupić OB albo HL2 i CSS |
|
|
  |
 |
GrejnoM
Dojrzały Headcrab

|
Wyślij do Steam Supportu ten klucz, i powiedz, że zgubiłeś papierek na którym był wydrukowany, więc nie możesz zrobić zdjęcia, i poproś, żeby Ci aktywowali tą grę. |
Welcome to Night Vale. |
|
  |
 |
|