Autor |
Wiadomość |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
Witam, cześć i czołem.
Po moim pierwszym chwalebnym wejściu na obecne pod tym adresem forum kilka rzeczy rzuciło mi się w oczy. Wiem, rządzę się i jestem n00bem
1. Po kiego druta w nazwach kategorii przedrostek do jakiej gry się ono tyczy. IMHO nieestetyczne.
2. Nie wiem od kiedy to forum stoi, ale możnaby zacząć wprowadzać swojską atmosferę, np. emogordonki, czy jak to się zwało. Jeśli dobrze kojarzę to Ty .qam jesteś ich autorem (jeżeli nie to przepraszam) więc z tym nie byłoby problemów.
3. Kilka poprawek w regulaminie (kilka wyrazów chyba z pośpiechu zostało w pośpiechu źle napisanych), ale na wszystko pora.
4. Po co te udziwnienia w stylu Ravenholm Pub? Jeżeli już to proponuje prawdziwe nazwy z gry (np. dworzec, on się jakoś nazywał?) |
|
|
   |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
Cytat: |
1. Po kiego druta w nazwach kategorii przedrostek do jakiej gry się ono tyczy. IMHO nieestetyczne. |
Ale ułatwia trafienie
2. Nie wiem od kiedy to forum stoi, ale możnaby zacząć wprowadzać swojską atmosferę, np. emogordonki, czy jak to się zwało. Jeśli dobrze kojarzę to Ty .qam jesteś ich autorem (jeżeli nie to przepraszam) więc z tym nie byłoby problemów. |
Powoli, narazie .qam śpi
4. Po co te udziwnienia w stylu Ravenholm Pub? Jeżeli już to proponuje prawdziwe nazwy z gry (np. dworzec, on się jakoś nazywał?) |
Dla klimatu i swojskiej atmosfery? ^^ |
|
|
  |
 |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
Hmmm... Na starym booardzie... jakoś nie było problemów z trafieniem. |
|
|
   |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
W rzeczywistości jednak były
Nie było jasnosci przy patrzeniu na dany dział, czego sie w gruncie rzeczy spodziewać w środku. Oczywiscie starzy userzy znali uklad forum na pamięc i nie stanowilo to problemu, ale nowych moze to zmylac ^^ |
|
|
  |
 |
equ
HATEcrab

|
Imo do zmiany wszystkie przyciski + emotikonki. Podac tylko max wielkosc, to sie pobawie.
Grafika u gory forum tez niebzyt ciekawa jest. Troche render skopany. Tez idzie naprawic. Ewentualnie moge troche pogrzebac i zrobic ladniejsza. ;p
Jeszcze te male ikonki na stronie glownej forum (nowe posty, temat zamkniety etc.).
Ogolnie cala grafika moge sie zajac.
.qam -> gg.
EDIT:
Dobrze, ze sa buttony do usuwania swoich postow - nie waz sie tego zmieniac. Po zmianie grafiki forum mozna legalnie oddac do uzytku i zabarac sie za strone glowna. |
|
|
  |
 |
kłam
Gonarch
|
Ad1.
Ok te prefiksy (hl2, hl) dodałem ze względu na moderację (ten kto zajmował się phpBB wie że pod tym względem upośledzony jest ten skrypt).
Jak będzie więcej głosów na "nie" to wywalimy :]
Ad2.
Gordonki są moje i właśnie je dodaje
Ad3.
Jak się grafika nie podoba to Waszka zmieniaj. Tylko klimat headcraba trzymaj
Ad4.
Wytknij błędy w regulaminie to poprawię ;] |
|
|
   |
 |
AwM
Fast headcrab
Steam ID: awm591
Xfire: awm505
|
Witam
Trzeba by trochę zmienić tło, a najważniejsze zrobić coś, żeby było widać wszystkie napisy takie jak wyloguj.
W tej chwili trzeba je zaznaczać myszką, co jest denerwujące. |
|
|
    |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
I co .qam? Mówiłem że tło jest złe Pojaśnij napisy albo tło  |
|
|
  |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab
Ostrzeżenia: 2

|
No racja, nie widać zbytnio czarnych napisów na ciemnym tle. Przydało by się je pojaśnić ;P (Napisy) bo tło nawet pasuje ;D |
|
|
    |
 |
DonZ
Dojrzały Headcrab

Steam ID: DonZ
|
Quick Reply! Quick Reply! Quick Reply! Quick Reply! to jest przydatne i taka jest moja sugestia aby się to tu pojawiło
i jeszcze jedno nie żeby mi layout nie pasował ale taki ala steam, tj. okrągły a nie kanciasty byłby fajny i ładnie by się prezentował a co za tym idzie jeszcze serwis bardziej byłby pro HL2  |
|
|
    |
 |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
O właśnie. Quick Reply, jak się userów namnoży to trzeba będzie pomnożyć trochę ilość działów (głównie tych offtopicowych). |
|
|
   |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab

|
Spójrzcie na dół strony głównej, mody są na zielono i nicki userów mają kolor ciemno zielonkawy, cięzko odróżnić  |
|
|
    |
 |
equ
HATEcrab

|
DonZ napisał: |
Quick Reply! Quick Reply! Quick Reply! Quick Reply! to jest przydatne i taka jest moja sugestia aby się to tu pojawiło
i jeszcze jedno nie żeby mi layout nie pasował ale taki ala steam, tj. okrągły a nie kanciasty byłby fajny i ładnie by się prezentował a co za tym idzie jeszcze serwis bardziej byłby pro HL2  |
1. Jakos 70000 postow na hl2.pl bylo bez tego napisane i nikt nic nie plakal, wiec nie wiem, wg. mnie sa rzeczy o wyzszym priorytecie...
2. Mi podac tylko rozmiary grafiki.  |
|
|
  |
 |
DonZ
Dojrzały Headcrab

|
equ napisał: |
DonZ napisał: |
1. Jakos 70000 postow na hl2.pl bylo bez tego napisane i nikt nic nie plakal, wiec nie wiem, wg. mnie sa rzeczy o wyzszym priorytecie...
2. Mi podac tylko rozmiary grafiki.  |
ale wiesz nie ma to jak ułatwić sobie życie, w końcu do tego świat zmierza żeby ułatwić życie Amerykanom i reszcie świata  |
|
|
    |
 |
kłam
Gonarch
|
Do czasu nowego skina headcrabo-steamowego (tak właśnie potwierdzam plotki że takowy powstaje ) takiego ułatwienia nie będzie (bo nie chce mi się instalować ;]. |
|
|
   |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab

|
Mam nadzieje że do nowego skina bedzie nowe logo bo jak narazie nie podoba mi się przewaga szarości i to że tak słabo widać miasto w tle ;] |
|
|
    |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
Jako nieszczęsny ( ) twórca nowego skina zbieram wszelakie propozycje i sugestie odnośnie wyglądu forum. Do mnie jednak proszę kierować się z duperelami typu czcionka, kolory tła, rozmieszczenie itp.
Jeżeli chodzi o logo, wygląd guzików itp. to jest to już działka Waszki który wykona grafikę do tego. |
|
|
  |
 |
DonZ
Dojrzały Headcrab

|
coś mnie tak nawiedziło i... fajnie by było jakby został czysty phpBB bo jest szybki nie nie będzie generował masy transferu ewentualnie byPrzemo bo ma fajne pierdoły  |
|
|
    |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab

|
Mi tez zwykle phpbb pasi tylko zeby shoutbox byl  |
|
|
    |
 |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
Okej, to teraz trzeba rozstrzygnąć te przesdrostki. Kto jest za, a kto przeciw? Ja jestem przeciw. |
|
|
   |
 |
|