A ja się zawiodłem. Czekałem, aż wyjdzie wersja płatna z zamiarem kupna. Lubię multi i znowu bym pograł na crossfire No w łaśnie "bym". Sądziłem, że wydadzą również wersję na Linuxa
A co do Xen, to zapewne będzie bezpłatnym dodatkiem do płatnej wersji BMS
Mam też dziwne wrażenie, że wraz z ewentualnym opublikowaniem Xen, światło dzienne ujrzy HL3 ;P
Swoiste połączenie wątków Xen z HL3 mogłoby zatoczyć koło w fabule... Takie moje dywagacje.
Zyper Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 2
Bury napisał:
A ja się zawiodłem. Czekałem, aż wyjdzie wersja płatna z zamiarem kupna. Lubię multi i znowu bym pograł na crossfire No w łaśnie "bym". Sądziłem, że wydadzą również wersję na Linuxa
Nice to meet you Vadam! We originally started out as a Mod for Half Life 2, releasing the first half of our modification in 2012 for free on our website ( http://www.blackmesagame.com ). Since then, we have evolved into a full, standalone game on a new hybrid engine while making vast improvements to the single player campaign. We are no longer a modification. We entered Early Access to gain support and make the commitment to finishing up the entire single player campaign, while introducing a slew of new updates along the way. Such as day one Multiplayer, Workshop, and steam integration support.
With this comes costs such as licenses, hardware, and servers, that without being fulfilled, we would have not been able to release our product to our lovely fans. We aimed for the lowest price possible for Early Access given these circumstances. Most importantly, as we are in early access, you had the option in waiting until you feel what we have to offer is worth paying for.
I have closed this thread. We are trying to weed our these type of passionate discussions here as we are trying to focus our energy on bugs by keeping the steam discussions around pre-sale and bug questions/reporting.
If you would like to keep forth with your passionate discussions, fine- but please do it at our community forums: http://forums.blackmesagame.com
Steam ID: yasiek89
Czyli ma sie rozumieć, że darmowa wersja już nie będzie rozwijana?
A ten Early Access to jak na razie niczym się nie różni od wersji darmowej (prócz multi)?
Sorcerer Najstarszy z Headcrabów
Steam ID: - Sorcerer -
W sumie to dobrze, że za ten ogrom pracy panowie zaczną dostawać wynagrodzenie.
Kupilem i czekam aż się ściągnie do końca. Mam nadzieje, ze bylo warto i tryb MP mnie nie zawiedzie. Żoneczka nic nie wie o zakupie BM i niech tak zostanie jak najdłużej
_________________ <3 hldm i moja Ania
pvo aka azzma
Kalin Headcrab wyjadacz Ostrzeżenia: 3
"It's impossible," wrote level designer Joe R. "In order to make Xen look the best it possibly can look, we need to upgrade the engine with new features. These new features will make it incompatible with the mod version."
Elsewhere, level designer Jordan F explains what exactly makes the versions incompatible. "Organic environments are not something the Source engine does particularly well," Jordan writes. "Making Xen look as good as we want it to requires lots of improvements to the way the engine handles rendering and lighting. We can't port these changes back to the mod because we don't have source code access to that engine version."
Co to za bełkot. Wydaje mi się że Episode 2, niezależnie od tego jak Mejku twierdził kiedyś że okrojony i zubożony dość dobrze pokazał że Source nadaje się do natury i rzeczy organicznych.
Ja rozumiem że im po prostu nie chce się tego kończyć. Ale w momencie jak zaczynają zbierać za to kasę? Trochę nie fair.
Sorcerer Najstarszy z Headcrabów
Steam ID: - Sorcerer -
W Komputer Świat z czerwca BM-S znajduje się na dvd...
Czy ktoś grał?
Mam problem, po wgraniu plików do katalogu maps i odpaleniu gry wpisaniu map small_lab_01 wyłącza mi grę :/
Ma ktoś pomysły co jest grane?
Zobacz następny temat Zobacz poprzedni temat Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach