Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problemy i propozycje Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiekTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 19 Sie 2009


Steam ID: rozpierog

PostWysłany: Pią Lis 20, 2009 20:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

@Blind
Dajcie to na próbę tak na 2-3 tyg jak się przyjmie,zostawcie jak zaczną narzekać,wywalcie ot co wielka filozofia.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
cytrynowy
Acid Headcrab



Dołączył: 17 Maj 2009
Skąd: Świecie

Steam ID: lemon_csw

PostWysłany: Sob Lis 21, 2009 01:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dreamer napisał:
@Blind
Dajcie to na próbę tak na 2-3 tyg jak się przyjmie,zostawcie jak zaczną narzekać,wywalcie ot co wielka filozofia.


Taka ciekawostka, Blind nie ma nic do serwerów TF2 HC.pl, ani administrowania nimi. Temat zostanie podjęty, ustalimy z Surivem, co na ten temat sądzi, i się zobaczy.

_________________
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości"
Image Staram się pisać poprawnie po polsku.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
xeromanthis
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 19 Sie 2008
Skąd: Szczecin

Steam ID: Bartosz1012
Xfire: (-_(Xero)_-)
PostWysłany: Sob Lis 21, 2009 19:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Elfo napisał:

Koniec dyskusji z mojej strony.


Po raz 100 Oczko

Widzę pogrom forumowy, czyżby lepszy ode mnie RAGE!!!111;)

A tak do tematu, dla mnie też zbędna opcja z pierwszym wolnym slotem, przeważnie jest tak ze jakiś gracz servera powie/napisze dajcie np 3 i każdy wciska, wiec pomysł bezsensu:)
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Sro Gru 23, 2009 19:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chciałbym zapytać czy ktoś oprócz mnie ma problemy z graniem na naszym serverze , gdzieś tak od wczorajszego późnego popołudnia.

Jeśli tak to prosze pisać , bo chciałbym wiedzieć czy problem istnieje u mnie czy trzeba zapukać do JMK.

Wszystkie inne servery TF2 , CSS , L4D , L4D2 i inne gry działają normalnie , a na naszym serwerze dostaje kosmicznych lagów z przerwami 10 sekundowymi.
Wykopkę z servera zaliczam po 30 sek.

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
majan_pl
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Kwi 2008


Steam ID: majan_pl

PostWysłany: Sro Gru 23, 2009 19:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ja gram tylko na serwie tf2 ale też mam kosmiczne lagi.

_________________
BLOG | DEVIANT ART | STEAM | YOUTUBE
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
cytrynowy
Acid Headcrab



Dołączył: 17 Maj 2009
Skąd: Świecie

Steam ID: lemon_csw

PostWysłany: Sro Gru 23, 2009 19:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przy 26 osobach na serwie każdy ma lagi, ale nie takie na 10 sek. Moim zdaniem coś u Ciebie jest "nie tak".

_________________
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości"
Image Staram się pisać poprawnie po polsku.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Spaqin
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 24 Sty 2008
Skąd: Lublin

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
PostWysłany: Sro Gru 23, 2009 21:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja mam takie lagi tylko na serwerze numer jeden, od 16 graczy. Na drugim wszystko jest OK, zdarzają się jedynie małe przycinki związane z moją kartą graficzną.

_________________
me napisał:
Spaqin: love is like doto
>multiplayer
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Sro Sty 06, 2010 23:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

"Added server "tf_use_fixedshotgunspreads" convar. When set, shotgun & scattergun pellet spreads will use a non-random distribution"
Coś dla Suriva. Zostanie to wprowadzone?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Bombel
Stary Headcrab



Dołączył: 16 Sty 2008
Skąd: z redakcji HeadFückta

Steam ID: bombelo

PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 10:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chodzi o nie-losowy rozrzut pocisków? Fajna sprawa, powinno być na serwerze Uśmiechnięty

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009
Skąd: Gdynia

Steam ID: Ecto1703

PostWysłany: Czw Sty 07, 2010 16:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A co w tym takiego fajnego?
Rozrzut powinien być losowy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
cytrynowy
Acid Headcrab



Dołączył: 17 Maj 2009
Skąd: Świecie

Steam ID: lemon_csw

PostWysłany: Pią Sty 08, 2010 12:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ecto napisał:
A co w tym takiego fajnego?
Rozrzut powinien być losowy.


To nie temat na dyskusje nad propozycjami, tylko do ich zgłaszania, więc wszyscy, którzy się zapędzają do dyskusji - niech sobie darują.

_________________
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości"
Image Staram się pisać poprawnie po polsku.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Bimber
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lis 2009
Skąd: Wrocław



PostWysłany: Nie Sty 10, 2010 22:03 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czemu nie mozna sciagac customowych mapek z serwera? Akurat przenosilem steama na inna partycje i zapomnialem skopiowac steamapps, przez co nie mam zadnej nieoficjalnej mapki Beczący Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
el_neco
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 01:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to jak Ty przenosiłeś steama bez steamapps? O_O
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Bimber
Świeży Headcrab



Dołączył: 21 Lis 2009
Skąd: Wrocław



PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 14:11 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Heh, po prostu odinstalowalem steam'a. Myslalem ze wywali sie sam klient a steamapps zostanie ;p
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
el_neco
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 19:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

aaaa, tak też miałem za 1st razem : P
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Karl0ss
Świeży Headcrab



Dołączył: 26 Cze 2009


Steam ID: 0:1:11108308
Xfire: k4rl0ss
PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 23:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Te, problemy i propozycje, nie dyskusje czy cośtam.

Moja propozycja tf_use_fixed_weaponspreads 1 chociaż na highlandera.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Pon Sty 11, 2010 23:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam wrażenie, że admini już olali ten serwer...

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Wto Sty 12, 2010 14:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Robimy więcej jako admini niż ty jako newsman.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Wto Sty 12, 2010 17:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Właśnie widzę, szczególnie po tym, że dawno na serwerze żadnego z was tam nie widziałem, ja przynajmniej mam jeszcze siły wchodzić na stronę :O. Ale co ja tam, nie będę się przecież wciskał w "wasze" sprawy...

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Wto Sty 12, 2010 17:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dabu napisał:
Właśnie widzę, szczególnie po tym, że dawno na serwerze żadnego z was tam nie widziałem, ja przynajmniej mam jeszcze siły wchodzić na stronę :O. Ale co ja tam, nie będę się przecież wciskał w "wasze" sprawy...

Więc musisz tam zaglądać raz na sto lat.
Przynajmniej jak ja zawsze tam wchodzę widzę tam 1 admina i to nie jest coś w stylu
"Admin - siema"
*15 minut później*
"Admin - No dobra pograłem sobie czas na obowiązki na razie"
Wiesz porównanie Suriva było dość trafne Oczko

Oba serwery są w dobrym stanie i nie wygląda mi na to, że nigdy tam nikogo nie ma z powodu braku adminów.
Jak widzisz jest bardzo wielu chętnych ludzi, żeby zostać adminem, lecz jak widzisz obecna ekipa spełnia swoje obowiązki bardzo dobrze, dlatego nie widzę powodu, dla którego jesteś tak negatywnie nastawiony do tych serwerów.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiekTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)