Autor |
Wiadomość |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Razem z Surivem poważnie myślimy nad drugim serverem dla headcrab.pl
Dziś rozmawiałem z jmk z PCL , i powiedział żee chętnie taki server nam moze postawić.
Problem w tym że nie bardzo wiemy na co się zdecydować.
To też tak spróbojmy ankietą....
Chciałbym zobaczyć co by was interesowało najbardziej , ułatwi nam to decyzje końcową. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
kubos
Dojrzały Headcrab

Steam ID: kubos2000
|
Ja jestem za funmapami. Przynajmniej szło by się wyluzować po "bardzo ciężkich" bitwach na FFA.
i tak pewnie arena zwycięży : P |
 |
Quaro
Świeży Headcrab
|
Jest już dość polskich serwerów FFA, więc to odpada, FFA z modelami kobiet-rotfl, aka tez odpada. Areny imo ssą, ale mają swoich fanów. Najbardziej skłaniam się do FUN serwa, lecz nie wiadomo czy będzie miało po wygraniu dość graczy, siedzenie samemu na FUN serwie nie jest raczej zabawne ;d Tak czy siak, głos na FUN serwer. |
|
|
  |
 |
Kamikaze667
Świeży Headcrab

Steam ID: Kamikaze007
Xfire: verde92
|
Fun serwer z ogromną liczbą map do rocket jumpów i macie moje błogosławieństwo. Areny są już na serwerze hlds.pl a tam są pustki także dużego zapotrzebowania nie ma na to. może mod midair? całkiem kozacki mod a większość serverów z nim posiada kosmiczne pingi i ostro laguje aha i nie widze sensu dawać tej mapy na 24 sloty. 16 chyba starczy. |
 |
Jahmen
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: Jahmen666
|
Zagłosowałem na fun-serwer, bo ostatni taki polski serv jaki widziałem to był ten od FPS-areny.  |
|
|
  |
 |
Bombel
Stary Headcrab

Steam ID: bombelo
|
Dlaczego nie ma odpowiedzi "żaden"? ;)Dobrze by bylo postawic ffa bez krytów :] |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Bombel jest przecierz opcja FFA (no crit).  |
www.gtasite.pl
Ostatnio zmieniony przez Debosy dnia Pią Wrz 04, 2009 07:34, w całości zmieniany 2 razy |
|
   |
 |
Spaqin
Headcrab wyjadacz

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
|
Wolałbym fun-server z mapami typu jump_, baloon_race i dodatkami w rodzaju nuke i rtd :3
Przynajmniej byłaby to motywacja dla mnie, żeby odpalić w końcu Hammera  |
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally
|
|
|
   |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
kubos
Dojrzały Headcrab

Steam ID: kubos2000
|
Debosy napisał: |
Generalnie kobity można wrzucic też na funserver. |
Jeszcze lepiej  |
 |
el_neco
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 3
|
pamiętam kiedyś serwer inei - był on z 16 slotami i przez to był bardziej skillowy. mnie nudzi przesiadywanie na 24/32 slotowych serwach bo albo gram z pr0 i idziemy jak burza, albo gram z n00bami i dostajemy w tempie właśnie tej burzy.
pograłbym na jakimś serwie nawet polskim, ale na którym rzeczywiście trzeba by się postarać o zwycięstwo.. |
|
|
  |
 |
Gucio
Dojrzały Headcrab

|
Serwer Hide'n'Seek / PropHunt, a jak nie, to jakiś fun ^^ |
 |
pvO
Dojrzały Headcrab
|
el_neco napisał: |
pamiętam kiedyś serwer inei - był on z 16 slotami i przez to był bardziej skillowy. mnie nudzi przesiadywanie na 24/32 slotowych serwach bo albo gram z pr0 i idziemy jak burza, albo gram z n00bami i dostajemy w tempie właśnie tej burzy.
pograłbym na jakimś serwie nawet polskim, ale na którym rzeczywiście trzeba by się postarać o zwycięstwo.. |
masz racje, dlatego votowalem na ffa no crit. |
_________________ <3 hldm i moja Ania
pvo aka azzma |
|
  |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Hmm a co powiecie na highlander.
18 slotowy server z class limitem 1 na wszystkie klasy????
Chodziło by o to by przy pelnym servie gralo 9 osob w druzynie wszystkimi klasami. |
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
Kamikaze667
Świeży Headcrab

Steam ID: Kamikaze007
Xfire: verde92
|
też o tym pomyślałem i całkiem dobre. W każdym bądź razie mówię nie serwerom 24-32 slotowym. Naprawdę jest ich za wiele i dziwnie to zabrzmi ale takie serwery odstraszają ludzi. Ja też prędzej wejdę na serwer gdzie jest 3/16 niż 3/32 highlander mógłby nieźle przyciągnąć ludzi;) Prosze o restart ankiety z opcją highlandera  |
 |
RafucK
Headcrab wyjadacz
Steam ID: (sc).com/id/RafucK
|
Kamikaze667 napisał: |
może mod midair? |
+ 1
Wybrałem fun bo dawno nie grałem w ZF. Jumpy ssą, surfy mogą być. DM też mi pasuje, Melee DM czemu nie. A jak osób będzie mało można włączyć bball'a.
Wydaje mi się że highlander nie wypali. Ktoś nie będzie chciał grać tą klasą co została i se pójdzie i serwer będzie stał pusty, takie moje zdanie. |
 |
el_neco
Młody Headcrab
|
RafucK napisał: |
Kamikaze667 napisał: |
może mod midair? |
+ 1
Wybrałem fun bo dawno nie grałem w ZF. Jumpy ssą, surfy mogą być. DM też mi pasuje, Melee DM czemu nie. A jak osób będzie mało można włączyć bball'a.
Wydaje mi się że highlander nie wypali. Ktoś nie będzie chciał grać tą klasą co została i se pójdzie i serwer będzie stał pusty, takie moje zdanie. |
ja nie będę wchodził na funoski bo mnie odstraszają w dodatku i tak myślę że więcej czasu będzie stał pusty gdyż ludzie się pobawią 5-10 minut i do widzenia.
W dodatku zawsze serwer można przemianować jeżeli nie wypali, jednak wydaje mi się że serwer bardziej skillowy jest znacznie bardziej pożądany niż fanowski. Na fanie można pograć na własnym^^ |
|
|
  |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
Fun, ale też z jakimiś nietypowymi mapami (normalnymi, ale takimi rzadko granymi). I taki który ma mało slotów, do 24 D: |
|
|
  |
 |
RafucK
Headcrab wyjadacz
Steam ID: (sc).com/id/RafucK
|
el_neco napisał: |
ja nie będę wchodził na funoski bo mnie odstraszają w dodatku i tak myślę że więcej czasu będzie stał pusty gdyż ludzie się pobawią 5-10 minut i do widzenia.
W dodatku zawsze serwer można przemianować jeżeli nie wypali, jednak wydaje mi się że serwer bardziej skillowy jest znacznie bardziej pożądany niż fanowski. Na fanie można pograć na własnym^^ |
Stary fun'owy serwer fps-areny pusty nie stał... |
 |
Ozi
Nie chce mi się

|
Dodge ball! A damskie modele wg mnie odpadaja, bo nikt nie bedzie chcial ich sciagac i serw bedzie pusty. Albo jak ktoś wspomniał prop hunt. |
 |
|