Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Replay bez efektów. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Winged
Świeży Headcrab



Dołączył: 02 Lis 2008




PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 15:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam, mam taki problem - po nagraniu repka z L4D i odtworzeniu nie pokazuje się w trakcie żaden efekt typu błysk podczas strzału, a po zabiciu zombie po prostu w takiej pozycji jakiej był się unieruchamia i można przez niego przejść, jakby coś było źle z ragdolem. Czy ktos ma ten sam problem? Proszę o odpowiedź.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 15:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Oryginał ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
MartinPL
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 01 Maj 2008
Skąd: Ruda Śląska

Steam ID: martinpl66
Xfire: useless
PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 15:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jak orginał to na dzień dobry validate i reinstall...

_________________
140% niezrozumianej osoby . . .
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Winged
Świeży Headcrab



Dołączył: 02 Lis 2008




PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 21:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Oczywiście oryginał. Prubowałem już reinstala i nie pomaga. Może jakaś komenda, albo coś...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 21:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A validate próbowałeś?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 22:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuń folder cfg z katalogu z L4D. Może coś namieszałeś w konsoli.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Winged
Świeży Headcrab



Dołączył: 02 Lis 2008




PostWysłany: Wto Cze 09, 2009 15:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Nic nie ruszałem, a jak wcześniej pisałem reinstalowalem więc to nie wina konsoli.

Ok, poszukałem jeszcze kilka minut w google i znalazłem - Temat do zamknięcia.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Wto Cze 09, 2009 16:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Winged napisał:
Nic nie ruszałem, a jak wcześniej pisałem reinstalowalem więc to nie wina konsoli.

Ok, poszukałem jeszcze kilka minut w google i znalazłem - Temat do zamknięcia.

To może podziel się z nami rozwiązaniem problemu? Może się to komuś kiedyś przyda.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)