Autor |
Wiadomość |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
Ja miałem malutki problemik, a chodziło w nim o to, że nie widziałem tanków, ale to szczegół. |
|
|
   |
 |
Tosh
Młody Headcrab

Steam ID: peaceboy200
Xfire: focuss1111
|
Ja miałem tanka co najmniej raz, w szpitalu, na schodach.
EDIT: Miałem go też przy crescendo event z bramą, tak że to tylko u ciebie jakiś bug musiał być.
Liczę na konwersję pozostałych kampanii, w szczególności Dead Air. |
 |
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4

Steam ID: dabu
|
A ja zaliczyłem chrasha gdzieś (zapewne) w połowie drugiej mapki i już mi się nie chce włączać znowu L4D2 . Ciekawe czy Portal 2 też będzie takim chłamem, skoro robi go ten sam team... |
 |
maxperzion
Świeży Headcrab

|
Ozi napisał: |
Właśnie skończyłem nomercy, spodziewałem się jakiś zmian, niestety to czysty konwert :< . A co do zmian w finale, to jest to po prostu finał z versusa. |
Co do tego to zauważyłem , aż dwie zmiany.
po pierwsze brak nóg jak się patrzy w dół ,
a po drugie brak lufcika w windzie na suficie w 4 mapie , nie mam pojęcia dlaczego go niema . Ktoś jakieś pomysły ma ?
+ zdecydowanie jaśniejsze mapy ( moje subiektywne odczucie ) |
 |
Ridzu
Stary Headcrab

Steam ID: Rhidge
|
maxperzion napisał: |
+ zdecydowanie jaśniejsze mapy ( moje subiektywne odczucie ) |
huh? ja mam uczucie jakby mapa była troszkę bardziej ciemniejsza  |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
Tosh napisał: |
Ja miałem tanka co najmniej raz, w szpitalu, na schodach.
EDIT: Miałem go też przy crescendo event z bramą, tak że to tylko u ciebie jakiś bug musiał być. |
Nie chodzi o to, że ich nie miałem. Tanki były ale niewidzialne. Boty mnie tylko ratowały no i czasem trafiłem, gdy tank podnosił gruz... |
|
|
   |
 |
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1
|
Zablokowali thirdperson. +10 do JValve na 100%. |
|
|
  |
 |
Ridzu
Stary Headcrab

Steam ID: Rhidge
|
meJKu napisał: |
Zablokowali thirdperson. +10 do JValve na 100%. |
A tak uwielbiałem grać z widokiem na swoją postać :<.
Swoją drogą powinni to zablokować tylko dla trybu versus. Bo raczej wątpię aby komuś to przeszkadzało na zwykłej kampanii. |
 |
zwieracz
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
|
Ten finał jest jakiś failowy, albo ja nie potrafię grać (pewnie jedno i drugie).
Podchodziłem 3 razy, z botami w Lefcie 1.
Najpierw wlazłem na most i czekam co dalej. Jakieś podpowiedzi się zawsze pojawiają, a tu nic. Zombie lecą: jedna fala, druga fala, zastanawiam się co jest. Patrzę za siebie, do góry a tam przycisk. Aha...
Idę wciskam, most się podnosi, zaraz patrzę idą 3 tanki. wtf już? a gdzie ta chwila na heroiczny czyn poświęcenia. Za nim zlazłem na dół, Tanki już obrabiały wszystkich (nie)Ocalałych.
Dopiero następnym razem zobaczyłem komunikat, że najbliższy generator wysiadł, ale i tak nic z tego nie wyszło, bo mnie ściągnął Smoker, a boty (jakby głupsze w tej kampanii) nie pomogły na czas.
Zresztą sama końcówka jakaś bez klimatu. Narobili smaku świetnym trailerem, a w finale w ogóle tego nie czuć. Na dodatek ta sama mapa co w finale The Passing, nie wiem, jakoś jej nie lubię. Za to 2 pierwsze mapy są ok.
Poza tym raz za szybko rozkręciłem dwa generatory i miałem 2 tanki na raz :O
----------------
edit.
Mutacja z Tankami wymiata Taki bieg o przeżycie |
 |
__Alien__
Młody Headcrab

Steam ID: __Alien__
|
Mi też się jakoś ten finał nie podoba. I wydaje mi się że jest troszeczkę za trudny, albo ja już tak spadłem w formie Na normalu z 3ma graczami podchodziliśmy do finału parę razy i za każdym razem fail. No ale chyba wolę to niż bieganie i szukanie kanistrów jak w The Passing. Specjalnie L2D2 zainstalowałem by przejść nową kampanię, ale jakoś mnie nie wciągnęła. Już lepsze No Mercy z nowymi broniami i zombie. |
|
|
   |
 |
Ecto
Headcrab wyjadacz
|
Fajny smaczek zauważyłem dzisiaj.
W TS na 3ej mapie Louis na początku czasami mówi w odniesieniu do tego czego będzie mu bardzo brakować na wyspie "no internet, no Xbox"  |
|
|
  |
 |
pawloki
Dojrzały Headcrab
Zbanowany
|
Próbował ktoś na expercie finał ? |
|
|
   |
 |
Valkyrie
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Valkyrie_pl
Xfire: valkyriepl
|
Ja. Zarówno w L4D1 jak i L4D2. Dobry team -> profit. |
 |
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4

|
pawloki napisał: |
Próbował ktoś na expercie finał ? |
Ja wczoraj z vicem i hormonem (we 3) przeszlismy experta. Poza tym wlaczylismy 3 generatory na raz. Zaden problem, ostatnia mapka jest wprost idealna do spieprzania przed tankami. |
 |
robertos76
Młody Headcrab

Steam ID: kisper21
|
W dniu dzisiejszym, jako iż druga część Left 4 Dead staniała - myślę nad zakupem owej gry, mam pytanie małe czy gdy kupię Steam Key do wersji CUT! będę mógł napisać do Valve o zdjęcie cenzury i oni to zrobią jak to było z Team Fortress 2? |
_________________ 8 |
|
   |
 |
Max
Stary Headcrab
|
Jak ja kupowałem keya na allegro dostałem niestety wersje z cenzurką. Ale napisałem do steamsupportu, napisałem że kupiłem grę w sklepie internetowym ( key ), podałem hasło i skan keya. Po 5 dniach przyszła wiadomość z instrukcją jak usunąć cenzurę więc tak. |
|
|
  |
 |
CorteX10PL
Dojrzały Headcrab
Ostrzeżenia: 2

Steam ID: bezimienny07pl
Xfire: PSNID: CorteX10PL
|
szkoda 50zł za klucz bez cenzury w pudełku razem z płytką instalacyjna? |
|
|
    |
 |
robertos76
Młody Headcrab

Steam ID: kisper21
|
A po co mi płytka? Ściągnę Lefta z serwerów Valve i sobie po prostu kopię na płytkę zrobię i będę przy tym na plusie. A pudełko jak i "naklejkę" na płytę może zrobić taki typ u mnie w mieście. ;P |
_________________ 8 |
|
   |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
LeWy
Świeży Headcrab

Steam ID: lewandzia21
Xfire: nie jest fajny
|
Jeśli już nie chcesz kupować pudełkowej wersji i kupujesz ten key z allegro, to po co ci się wgl pieprzyć i iść do jakiegoś tam Ryśka zza miasta, który ci nadrukuje obraz na płytkę. Jak chcesz to sobie wgl możesz kupić drukarkę i tak ze wszystkimi grami robić... Ja tam np. wolałem Orange Boxa pudełkowego kupić i Left 4 Dead 2 też chyba kupię pudełkowego (CHOCIAŻ NIE! STOP! być może Valve wyda Left 4 Dead 3, co jest przy ich pomysłach bardzo prawdopodobne) |
|
|
   |
 |
|