Autor |
Wiadomość |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
W temacie z Onlive wynikła dzisiaj głupia sprawa z tym "żartem". Mianowicie trochę osób dostało warny za offtop. Za te warny odpowiedzialny jest RIP, i chciałbym żeby się trochę zastanowił nad swoim postępowaniem. Ja rozumiem że administracja ma zawsze rację, ale to jednak administracja istnieje dla nas, a nie odwrotnie i mały offtop można jednak puścić mimo uszu, szczególnie jeżeli w temacie nie ma tak naprawdę zbyt dużego ruchu.
Zatem, Reaper, osobiście Cię lubię, wypiliśmy nie jedno piwo razem, ale w tej kwestii po prostu uważam że przesadziłeś. Przekroczyłeś po prostu pewną granicę, i tutaj już należy trochę poluzować. |
|
|
  |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
Moim zdaniem jeśli taka rzecz była warnowana, to i wiele, wiele innych powinno. Ale to tylko moje, bardzo, bardzo skromne zdanie. |
|
|
  |
 |
Reaper_PL
Totalitarny Headcrab

Steam ID: Reaper_PL
|
zEB, kurde ja lubie wszystkich i troche niechetnie wstawilem wam te warny, ale wydaje mi sie ze troche za swobodnie sie czujecie. Wiem ze atmosfera ma byc luzna, ale bez przesady, kazdy jeden temat zamieniacie w offtopa. Macie dwa tematy przeznaczone go glupot i offtopow ( jak nie wiecej ), ale kurde nie, musiecie wszedzie zaczac robic smietnik. Troche sie powstrzymajcie, bo uwierz mi nikomu z moderacji nie chce sie sprzatac, za przeproszeniem, burdelu ktory wszedzie indziej robicie.
Mam nadzieje ze to was czegos nauczy. |
_________________ An Uzi? I'm not from South Central Los Angeles. I didn't come here to shoot twenty black ten year olds in a drive-by. I want a normal gun, for a normal person.
Wystarczy, ze sie dowiesz, a bedziesz wiedziec... |
|
   |
 |
kłam
Gonarch
|
Nie rozumiem po co ten krzyk - ja bym Wam wszystkim wlepił po jeszcze jednym....= |
|
|
   |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
Burdel? No bez przesady, to było raptem kilka postów, do tego nie były aż tak bardzo nie na temat bo wiązały się stricte z deklaracją ludzi od Onlive i dzisiejszym dniem, który jak wiadomo może prowadzić do dość dużego chaosu informacyjnego. Więc można by polemnizować na temat tego czy to był offtop tak na prawdę. |
|
|
  |
 |
RafucK
Headcrab wyjadacz
Steam ID: (sc).com/id/RafucK
|
Ale 1 kwietnia można by darować  |
 |
kłam
Gonarch
|
zEB napisał: |
Burdel? No bez przesady, to było raptem kilka postów, do tego nie były aż tak bardzo nie na temat bo wiązały się stricte z deklaracją ludzi od Onlive i dzisiejszym dniem, który jak wiadomo może prowadzić do dość dużego chaosu informacyjnego. Więc można by polemnizować na temat tego czy to był offtop tak na prawdę. |
Z Reaperem nie prowadzi się polemiki - albo się z nim zgadzasz, albo masz dodatkową, żółtą rangę.
zEB + 1 warn za głupie dyskusje! |
Ostatnio zmieniony przez kłam dnia Sro Kwi 01, 2009 16:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
   |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
Ja bym się pogodził i nie prowokował :O
Bo skończycie jak EctoPL |
|
|
   |
 |
Reaper_PL
Totalitarny Headcrab

|
Fajnie, dzis jest Prima Aprilis, a jutro? Jutro ktos to zacznie czytac i pomysli ze to na prawde. Jak juz chcecie takie rzeczy to chociaz stworzcie sobie oddzielny temat, ktory bedzie mozna nastepnego dnia zablokowac. A nie zasmiecacie porzadny temat.
Joz napisał: |
Moim zdaniem jeśli taka rzecz była warnowana, to i wiele, wiele innych powinno. Ale to tylko moje, bardzo, bardzo skromne zdanie. |
Do tej pory tak bylo, ale miarka zaczyna sie powoli przebierac... |
_________________ An Uzi? I'm not from South Central Los Angeles. I didn't come here to shoot twenty black ten year olds in a drive-by. I want a normal gun, for a normal person.
|
   |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
.qam napisał: |
Z Reaperem nie prowadzi się polemiki - albo się z nim zgadzasz, albo masz dodatkową, żółtą rangę.
zEB + 1 warn za głupie dyskusje! |
Przeginasz trochę. Masz jakiś kompleks? Ja rozumiem że administracja, Twoje forum itp. ale są granice, szczególnie że byłem z hc.pl od początku i chyba mam prawo wyrazić swoją opinię na temat pracy administracji, tak? -,-
Cytat: |
Fajnie, dzis jest Prima Aprilis, a jutro? Jutro ktos to zacznie czytac i pomysli ze to na prawde. Jak juz chcecie takie rzeczy to chociaz stworzcie sobie oddzielny temat, ktory bedzie mozna nastepnego dnia zablokowac. A nie zasmiecacie porzadny temat. |
A może to naprawdę tak jest? Tego przecież nie wiesz. |
|
|
  |
 |
Reaper_PL
Totalitarny Headcrab

|
Przeginasz trochę. Masz jakiś kompleks? Ja rozumiem że administracja, Twoje forum itp. ale są granice, szczególnie że byłem z hc.pl od początku i chyba mam prawo wyrazić swoją opinię na temat pracy administracji, tak? -,- |
No i co niby z tego? Masa ludzi jest zarejestrowana od pierwszego dnia i jakos staraja sie zachowac granice. Wogole to popatrz na swoj licznik postow, codziennie muszisz gdzies wetknac swoje tzry grosze i wez prosze skoncz temat, bo zalosc przez ciebie przemawia. |
|
   |
 |
kłam
Gonarch
|
Przeginasz trochę. Masz jakiś kompleks? Ja rozumiem że administracja, Twoje forum itp. ale są granice, szczególnie że byłem z hc.pl od początku i chyba mam prawo wyrazić swoją opinię na temat pracy administracji, tak? -,-
|
To ByŁooo ZuaMaNie Czech ParagraWów RegÓlamiNu. ReApEr, jA oraz Latający Portwór Spaghetti zgoDziLiśmy Się Co do WarNua. |
|
|
   |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
Żałość? No bez przesady. Czuję że mścisz za to ostatnie, ale bez przesady, to było poza forum i jako OBIEKTYWNY i UCZCIWY admin powinieneś zachować dystans od takich rzeczy :/
Niee będę publicznie prał brudów, ale sam wiesz że przeginasz :/ |
|
|
  |
 |
kłam
Gonarch
|
Żałość? No bez przesady. Czuję że mścisz za to ostatnie, ale bez przesady, to było poza forum i jako OBIEKTYWNY i UCZCIWY admin powinieneś zachować dystans od takich rzeczy :/
Ale jaka zemsta?! Przecież wszyscy znamy tę historię: spotkałeś Reapera w pubie w Szczecinie. On był już troche podpity i zaczął się do Ciebie przystawiać. Odrzuciłeś jego zaloty i zostawiłeś pijanego w rowie... Uwierz mi, Rip już dawno o tym zapomniał, to ze względu na złamanie regulaminu. |
|
|
   |
 |
Reaper_PL
Totalitarny Headcrab

|
.qam napisał: |
Ale jaka zemsta?! Przecież wszyscy znamy tę historię: spotkałeś Reapera w pubie w Szczecinie. On był już troche podpity i zaczął się do Ciebie przystawiać. Odrzuciłeś jego zaloty i zostawiłeś pijanego w rowie... Uwierz mi, Rip już dawno o tym zapomniał, to ze względu na złamanie regulaminu. |
Prosze bez takich tekstow. Moze mam dzis paskudny dzien, ale wydaje mi sie ze to bylo wyjatkowo niesmaczne :/
Żałość? No bez przesady. Czuję że mścisz za to ostatnie, ale bez przesady, to było poza forum i jako OBIEKTYWNY i UCZCIWY admin powinieneś zachować dystans od takich rzeczy :/ |
Nie wiem, co mi chciales wytknac, ale pamietaj ze najpierw spojrz na siebie i zobacz czy byles PORZADNYM forumowiczem, a pozniej wytykaj kto jest jakim Adminem.
I dobrze, bo sam sie prosisz o kolejnego Warna. W sumie jescze chwila i wylecisz stad szybciej niz Ecto  |
|
   |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
I dobrze, bo sam sie prosisz o kolejnego Warna. W sumie jescze chwila i wylecisz stad szybciej niz Ecto |
Ha ha ha, żal.pl po prostu. Nie bądź śmieszny z takimi groźbami :/ |
|
|
  |
 |
Reaper_PL
Totalitarny Headcrab

|
Ha ha ha, żal.pl po prostu. Nie bądź śmieszny z takimi groźbami :/ |
Dobra kolego - lecisz. Papa. Tesknic nie bedziemy. |
|
   |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
|
A ja ciągle mam wrażenie, że to jednak pierwszy kwietnia... |
 |
Buhen
Meet the Headcrab
Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze
|
Mrocz napisał: |
A to masz jakieś wątpliwości jeszcze?  |
|
|
    |
 |
Reaper_PL
Totalitarny Headcrab

|
Mrocz napisał: |
Prosze, chociaz ty sie powstzrymaj :/
[Przesadziłeś! + 1 warn - .qam] |
|
   |
 |
|