Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Programy różnego typu - czyli: skąd to ściągnąć!? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 14:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy da radę gdzieś ściągnąć ta wersję tego programu? Przestukałem chyba wszystkie linki i ciągle odsyłało mnie na stronę producenta :S Zależy mi na tej wersji, bo jest najbardziej kompatybilna z SDK stalkera no i jest chyba darmowa.


Ostatnio zmieniony przez meJKu dnia Pon Mar 16, 2009 20:23, w całości zmieniany 2 razy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 14:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

meJK napisał:
Czy da radę gdzieś ściągnąć ta wersję tego programu? Przestukałem chyba wszystkie linki i ciągle odsyłało mnie na stronę producenta :S Zależy mi na tej wersji, bo jest najbardziej kompatybilna z SDK stalkera no i jest chyba darmowa.
http://www.brothersoft.com/autodesk-maya-65951.html ?

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 14:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

http://www.brothersoft.com/autodesk-maya-65951.html Korzystanie z Google naprawdę nie jest takie trudne,..

Na trzy-cztery co? Bardzo szczęśliwy

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
ClassicGOD
Gonarch



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Galactic Sector ZZ9 Plural Z Alpha



PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 15:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sorcerer napisał:

Na trzy-cztery co? Bardzo szczęśliwy
No mowilem przecie ze na: raz dwa TRZY! a nie na raz dwa trzy i JUZ Bardzo szczęśliwy

_________________
If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 15:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam propozycję dla moderatora. Uśmiechnięty Proponuję nie zamykać tego wątku, tylko skleić z innymi, w których ktoś czegoś szuka do pobrania, zmienić tytuł na np: "Skąd mogę ten program pobrać?" i zostawić na następne okazje gdy ktoś będzie czegoś znowu szukał. Uśmiechnięty

_________________
Image

Wędruję ku tęczy przez czas i przestrzeń. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Pon Mar 16, 2009 15:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sorcerer napisał:
Mam propozycję dla moderatora. Uśmiechnięty Proponuję nie zamykać tego wątku, tylko skleić z innymi, w których ktoś czegoś szuka do pobrania, zmienić tytuł na np: "Skąd mogę ten program pobrać?" i zostawić na następne okazje gdy ktoś będzie czegoś znowu szukał. Uśmiechnięty

Proszę bardzo.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Calom
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 05 Sty 2008
Skąd: Koszalin

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
PostWysłany: Sro Sie 05, 2009 19:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Powiem krótko , czy są sterowniki do skanera+drukarka - hp deskjet f2100 series pod windowsa 7 ? Bo nie mogę takowych znaleźć .
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Sro Sie 05, 2009 20:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ściągnij te pod Vistę w takim razie, większość jest kompatybilna z 7.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Calom
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 05 Sty 2008
Skąd: Koszalin

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
PostWysłany: Czw Sie 06, 2009 20:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niestety , niezbyt to pomaga . Jest napisane w komunikacie podczas instalacji , że system nie spełnia wymagań czy coś w tym rodzaju :/ . Najchętniej bym się dowiedział , czy u innych użytkowników Win 7 , są podobne problemy .
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Gucio
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Wrocław / Węgorzyno



PostWysłany: Czw Sie 06, 2009 21:05 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ale to w komunikacie instalatora sterowników? Jeżeli tak, to możesz przecież dodać sterownik ręcznie (jak Windows znajduje nowy sprzęt to gdzieśtam możesz mu wskazać, gdzie jest plik ze sterownikiem)

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Calom
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 05 Sty 2008
Skąd: Koszalin

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 17:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gucio napisał:
Ale to w komunikacie instalatora sterowników? Jeżeli tak, to możesz przecież dodać sterownik ręcznie (jak Windows znajduje nowy sprzęt to gdzieśtam możesz mu wskazać, gdzie jest plik ze sterownikiem)


Próbowałem wszystkiego , odłączałem , podłączałem ale nie pojawiał się komunikat od pojawieniu się nowego sprzętu . Jednie udaje mi się , skanować jakoś widowsowym programem ( jeżeli można to tak nazwać ) , ale jakoś jest tragiczna ;/ .
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Jurij
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 23 Cze 2008
Skąd: C:\users\JurijPietrowicz



PostWysłany: Pią Sie 07, 2009 19:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Menedżer urządzeń > Drukarka (czy co tam) > Aktualizuj sterownik
I podajesz scieszke do folderu ze sterownikiem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
zwieracz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 25 Lis 2008


Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
PostWysłany: Sob Sie 08, 2009 17:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Albo zainstaluj sterowniki do drukarki najbardziej zbliżonej do twojej, która jest wspierana przez Winde. Jak tak zrobiłem w Viście, do drukarki hp deskjet 3420 zainstalowałem stery od 3500 i działa.

_________________
Image
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Calom
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 05 Sty 2008
Skąd: Koszalin

Steam ID: calom666
Xfire: calom666
PostWysłany: Sob Sie 08, 2009 17:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No cóż , dzięki wszystkim za rady , spróbuje coś z tym zrobić .
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Nie Sie 16, 2009 15:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Poda ktoś dobre źródło downloadu Windowsa 7 RC? Bo nie mam siły już pobierać z tego Microsoftowego shitu.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
BioOrc
DOOM Headcrab



Dołączył: 14 Maj 2007
Skąd: Napewno z daleka od ciebie

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
PostWysłany: Nie Sie 16, 2009 21:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przeszukaj warezy.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Pon Sie 17, 2009 14:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witajcie.
Jaki program polecacie ,abym nakręcił gameplay z l4d.
Otóż tak mam demko "zrobione tyldą" i teraz sobie chciałem nagrać to bo jest tam śmieszny footage ,lecz fraps , game cam , xfire nagrywa mi dźwięk gry w stylu "WSZZZZRYSZYHYYY" itd czyli warkot.
A bardzo mi zależy na różnych text'ach rzuconych przez ludzi mówiących przez mikrofon.
Próbowałem wszystkiego zmieniania dźwięku w programach i w grze itp.
Proszę pomóżcie bo już nie wiem jak to nagrać.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pon Sie 17, 2009 14:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

startmovie nazwafilmu avi
Potem wyskakuje wybór kodeku, trzeba zminimalizować grę (chyba że włączysz wcześniej grę w oknie. Na końcu wpisujesz endmovie. Plik zapisuje się do folderu z grą.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Firm
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 11 Maj 2009


Steam ID: 18Firm18

PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 15:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AwM napisał:
startmovie nazwafilmu avi
Potem wyskakuje wybór kodeku, trzeba zminimalizować grę (chyba że włączysz wcześniej grę w oknie. Na końcu wpisujesz endmovie. Plik zapisuje się do folderu z grą.


A jaki kodek polecasz najbardziej osobiście w Xvidzie próbowałem ,lecz cały film się strasznie zacina ,a potem zapisuje się 3 sekundy filmu i koniec :/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Wto Sie 18, 2009 16:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Microsoft RLE 1 (lub Video 1) o ile pamiętam. Potem oczywiście obrabiasz w jakimś lepszym programie na mpeg2.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)