Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problemy i propozycje Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiekTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 01:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z okazji dzisiejszej sytuacji na forum , w ramach zachęty do zgłaszania problemów otwieram temat do zgłaszania wszelkich awarii , problemów + propozycji dotyczących serverów Headcrab.pl.

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 29 Kwi 2009




PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 06:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No....
Zapewne wszyscy wiedząale wczoraj na HC#1 coś się stało i były lagi ping 996 u każdego, i tak przez dobre 4-5 minut.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Konstanty Śliwka
Młody Headcrab



Dołączył: 14 Wrz 2008


Steam ID: _Konstanty

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 08:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czy mógłby wreszcie ktoś "naprawić" sv_pure na serwerze tf2 #1?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 19:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wypadałoby trochę ulepszyć auto-balance. Zasadniczo, to ja w ogóle tego systemu nie lubię, ale wiem że walka o jego usunięcie, jest niczym porywanie się z mieczem na wiatraki Język. Toteż mam prośbę, żeby nie przenosiło, gdy się jest w powiedzmy pierwszej trójce albo piątce na liście. Ktoś kto jest tak wysoko, ma (co oczywiste) duże zasługi na pozytywny przebieg rundy. A tu nagle tuż po rozwaleniu dwóch wrogich sentry i przejęciu pointa przenosi mnie do drugiego teamu. No, grać się odechciewa... Chyba nie na tym ma to polegać.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
Kamikaze667
Świeży Headcrab



Dołączył: 23 Cze 2009


Steam ID: Kamikaze007
Xfire: verde92
PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 21:09 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to oto chodzi. głównie ludzie ze słabego teamu uciekają jeśli przerzuca kogoś z górnej tabeli to mają większe szanse na zbalansowanie teamu
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Lagger
Młody Headcrab



Dołączył: 30 Lip 2009
Skąd: Plymouth/Zadupie

Steam ID: the_animal_b

PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 21:30 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mnie wkurzają manipulatorzy. Są dwa teamy jeden wygrywa ma 12, drugi przegrywa i ma 11. Taki manipulator wychodzi przegrywającej drużyny na spekta, czeka aż przerzuci kogoś z lepszych do słabszej i sam wchodzi do tej co wygrywa.

_________________
anonim127 | Gmodziarze.pl: ban to upomnienie
anonim127 | Gmodziarze.pl: albo jak się uzbiera
anonim127 | Gmodziarze.pl: ban

Z serii to ma sens
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu GaduTlen komunikator
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Pon Paź 26, 2009 22:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kamikaze667 napisał:
to oto chodzi. głównie ludzie ze słabego teamu uciekają jeśli przerzuca kogoś z górnej tabeli to mają większe szanse na zbalansowanie teamu

Niewarto się starać.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
el_neco
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 00:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie wiem, boli Was to żę jesteście dobzi w jednym teamie a w drugim już nie? innych boli to że non stop przegrywają - team balans jest bardzo dobry, nie grasz non-stop na wygrywanie tylko miesza Ci składy i... o dziwo! można PRZEGRAĆ.

ja sam czasem mam ochotę tylko np atakować, albo bronić to sobie zmieniam team, ale autobalans ma na celu wymieszanie składów aby każdy miał mniej-więcej równe szanse.

Piszesz że nie warto się starać - że niby dlaczego? skad wiesz że Twój dobry wynik to skill a nie np lamienie przeciwnika? masz szansę się o tym przekonać przy balansie. stara się zawsze nieważne czy zabijasz wszystkich czy też nie a balans ma właśnie na celu wymieszanie czołówki żeby inni też mieli szanse a Ty możliwość sprawdzenia sam siebie

co do specta podczas gry powinno automatycznie przydzielać bez możliwości spectowania, na serwerach csa kickowali jak siedziales dluzej niz 30 sekund
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kamikaze667
Świeży Headcrab



Dołączył: 23 Cze 2009


Steam ID: Kamikaze007
Xfire: verde92
PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 00:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

el_neco napisał:
na serwerach csa kickowali jak siedziales dluzej niz 30 sekund

Panie, zrób Pan kupe w 30 sekund. Dupe rozerwie a nawet Pan się nie podetrzesz. Wychodzenie na serwera w razie siku nie opłaca się tym bardziej, że serwer oblegany jest Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 06:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

w konsoli "+attack" i możesz siedzieć nawet minutę :3
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Joz
Kopfkrabbe



Dołączył: 22 Lis 2008
Skąd: Casablanca

Steam ID: sc.com/id/joz

PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 09:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kamikaze667 napisał:
el_neco napisał:
na serwerach csa kickowali jak siedziales dluzej niz 30 sekund

Panie, zrób Pan kupe w 30 sekund. Dupe rozerwie a nawet Pan się nie podetrzesz. Wychodzenie na serwera w razie siku nie opłaca się tym bardziej, że serwer oblegany jest Oczko

No właśnie, ostatnio sobie do toalety wyszedłem, wychodzę a tam napis "Dostałeś kicka"
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
el_neco
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 18 Paź 2007




PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 11:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

;D

cóż no życie, na niektórych serwerach jest tak na innych jem obiad jadę do sklepu i wracam grac dalej : D
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 14:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jest to dosc głupi problem , adminów tez wykopuje. Bardzo szczęśliwy

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dabu
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 07 Maj 2007
Skąd: Ponyville

Steam ID: dabu

PostWysłany: Wto Paź 27, 2009 17:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

el_neco napisał:
nie wiem, boli Was to żę jesteście dobzi w jednym teamie a w drugim już nie? innych boli to że non stop przegrywają - team balans jest bardzo dobry, nie grasz non-stop na wygrywanie tylko miesza Ci składy i... o dziwo! można PRZEGRAĆ.

Nie. Boli mnie to, że po długiej walce W KOŃCU udało mi się np. rozwalić tą grupkę wieżyczek na uberze, czy zdobyć punkt. A tu taki zonk, że mnie przenosi do tego teamu i zaczynam żałować, że to mi się udało. Oczywiście parę chwil później zazwyczaj słyszę "booooo" i napis że przegrałem. I to ma zachęcać do gry? Bo mnie nie.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora
polish
Świeży Headcrab



Dołączył: 05 Lis 2009




PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 19:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam pewien problem. Ostatnio dostałem czapke Billa za preorder L4D 2 ,ale na serwerach HC #1 i HC #2 jej nie widac. Na wszystkich innych serwach jest ona widoczna, why ?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
RafucK
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 08 Cze 2008
Skąd: z przyszłości

Steam ID: (sc).com/id/RafucK

PostWysłany: Czw Lis 05, 2009 19:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

O BOŻE! To straszne, napisz do Valve!

Nie martw się, będziesz miał swoją czapeczkę jak tylko zaktualizują serwer.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Elfo
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 11 Lis 2009




PostWysłany: Sro Lis 11, 2009 23:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mam pytanko, ile czasu można siedzieć na spekcie ? Jestem za tym aby to bylo 5-10 minut.

_________________
Image
Elfo jest Otaku?!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 16:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Usuńcie goldrusha z mapcyklu, bo jak widzę po raz kolejny tą samą mapę to rzygać mi się chce.

Mapa, goldrush, mapa, goldrush, mapa, goldrush... I tak bez przerwy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
cytrynowy
Acid Headcrab



Dołączył: 17 Maj 2009
Skąd: Świecie

Steam ID: lemon_csw

PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 16:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

meJK napisał:
Usuńcie goldrusha z mapcyklu, bo jak widzę po raz kolejny tą samą mapę to rzygać mi się chce.

Mapa, goldrush, mapa, goldrush, mapa, goldrush... I tak bez przerwy.


Ludziom nie dogodzisz MeJK, dobrze o tym wiesz. Zmienianie non stop = pusty serwer, aczkolwiek szału można dostać jak ciągle jest goldrasz. Jednym słowem -> vote = źle, automatyczna zmiana mapy = źle, goldrush = źle.

_________________
"Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości"
Image Staram się pisać poprawnie po polsku.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
meJKu
Zombine elite
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Czw Lis 19, 2009 17:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Na Max Playu swego czasu było tak, że pod koniec miesiąca usuwało się z mapcykla najpopularniejszą mapę. No i sprawdzało się to...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiekTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)