Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Przeglądarka Internetowa Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Poll :: Używam:

Opery
29%
 29%  [ 28 ]
Firefoxa
59%
 59%  [ 56 ]
Konquerora
0%
 0%  [ 0 ]
Explorera
7%
 7%  [ 7 ]
Netscape
0%
 0%  [ 0 ]
Safari
3%
 3%  [ 3 ]
Wszystkich Głosów : 94


Autor Wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Pią Cze 01, 2007 14:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Colt napisał:
A nie wie ktoś jak usunąć IE z systemu ale tak 100 procentowo zeby juz nigdy sie nie otworzyła Język

Steam używa IE... wiec lepiej zostawić.

_________________
http://steamcommunity.com/id/FunkYoSelf/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Pią Cze 01, 2007 15:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Colt napisał:
A nie wie ktoś jak usunąć IE z systemu ale tak 100 procentowo zeby juz nigdy sie nie otworzyła Język

Nie da się.
Podziękuj Billowi ^^
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mrocz
Mroczny Headcrab



Dołączył: 22 Kwi 2007
Skąd: Sopot

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
PostWysłany: Pią Cze 01, 2007 20:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pomijając fakt, ze bez IE niemożliwy byłby Update Windowsa... Przewraca oczami

_________________
Image
NFSKTNGTNKASFBBTT
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
PawelS
Świeży Headcrab



Dołączył: 22 Maj 2007
Skąd: Poland, Warsaw



PostWysłany: Pią Cze 01, 2007 22:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Colt napisał:
A nie wie ktoś jak usunąć IE z systemu ale tak 100 procentowo zeby juz nigdy sie nie otworzyła Język

Jak napisali koledzy wyżej - nie da się, ale jest możliwość deaktywowania modułu odpowiedzialnego za łączenie się z internetem.

Jest też możliwość deaktywowania tego za pomocą specjalnie przygotowanej instalacji systemu dzięki oprogramowaniu nLite.

_________________
PawelS
Shooters.pl -!- SerweryGier.pl -!- HLDS.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduNumer ICQ
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Pią Cze 01, 2007 23:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja osobiscie zablokowalem na firewall'u.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
snake-eyes
Młody Headcrab



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: HollyŁódź



PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 14:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Od bardzo dawna jadę na Operce Uśmiechnięty Wystarcza mi w 100% i do tego już ze 2 lata mam jeden skin. Akurat w moim przypadku argument, że ma dużo skór nie jest jakiś szczególnie ważny. Najważniejsze żeby był dla mnie dobry (funkcjonalny, dyskretny, bez zbędnych bajerów i wodotrysków) Uśmiechnięty Nie wyobrażam sobie teraz pracy na IE. Staram się namawiać wszystkich znajomych na zmianę IE na którąś z alternatywnych przeglądarek i czasami aż dziwie się jak wąskie horyzonty myślowe niektórzy mają. No cóż, niektórzy po prostu lubią się widocznie męczyć Uśmiechnięty

_________________
"get busy living or get busy dying"
"hope is a good thing, maybe the best of things"

Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Lesiu
Stary Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007
Skąd: Nova Prospekt

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
PostWysłany: Pon Cze 04, 2007 16:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

zEB napisał:
Ja osobiscie zablokowalem na firewall'u.

yh niestety żeby dobrze skonfigurować mój router muszę korzystać z IE w innym przypadku strona nie wyświetla się prawidłowo a systemowy firewall i tak nie blokuje IE, macie jakiś inny pomysł?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikator
kamiiru
Tsundere Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: DG



PostWysłany: Sro Cze 06, 2007 19:58 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A wspomniał ktoś o szybkich wybieraniu w Operze ? Jak dla mnie genialna sprawa, bardzo umila przeglądanie ulubionych stron.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Sro Cze 06, 2007 20:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Colt napisał:
A wspomniał ktoś o szybkich wybieraniu w Operze ? Jak dla mnie genialna sprawa, bardzo umila przeglądanie ulubionych stron.

IMO wręcz niezbędna.

Swoją drogą, wiecie, że Onet wzięło sobie patronat nad Operą? To znaczy, że Opera będzie mocno promowana w polsce. To dobrze Język.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Cze 06, 2007 20:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Colt napisał:
A wspomniał ktoś o szybkich wybieraniu w Operze ? Jak dla mnie genialna sprawa, bardzo umila przeglądanie ulubionych stron.

Ja tego ostatnio nadużywam. Chciałem drukowaną kartke przeszukać kiedyś Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Lesiu
Stary Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007
Skąd: Nova Prospekt

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
PostWysłany: Czw Cze 07, 2007 04:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

prb napisał:
Colt napisał:
A wspomniał ktoś o szybkich wybieraniu w Operze ? Jak dla mnie genialna sprawa, bardzo umila przeglądanie ulubionych stron.

IMO wręcz niezbędna.

Swoją drogą, wiecie, że Onet wzięło sobie patronat nad Operą? To znaczy, że Opera będzie mocno promowana w polsce. To dobrze Język.

tak widać to szczególenie w speed dial

omg dostepne jest nowe safari 3.0 na windowsa, jest tak zbuggowany że szkoda gadać

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikator
Sorcerer
Najstarszy z Headcrabów



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Gallifrey

Steam ID: - Sorcerer -

PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 11:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

A używaliście Sea Monkeya? Fajny programik razem z fukcjonalnym klientem poczty. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 12:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja Firefox oczywiście. Nie wiem co widzicie w tej Operze.
Z resztą ja nie muszę mieć żadnych pluginów i innych i równie dobrze IE by mi wystarczył, ale używam lisa bo ma mniej dziur i obsługe kart*.

*ta IE 7 też ma, ale IE to shit Język.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mateusz ARGH ZOMBIE!
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Cze 2007




PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 12:26 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Firefox kiedyś miałem explorera ale teraz na nowym kompie mam firefoxa
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Magpie
Gonarch



Dołączył: 02 Maj 2007
Skąd: Stroggos



PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 12:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Fanatyczny użytkownik opery. Instalować, nie drażnić. Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
prabab
Rainbow Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007




PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 14:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Smiechu napisał:
Ja Firefox oczywiście. Nie wiem co widzicie w tej Operze.
Z resztą ja nie muszę mieć żadnych pluginów i innych i równie dobrze IE by mi wystarczył, ale używam lisa bo ma mniej dziur i obsługe kart*.

OMG?

Opera ma dużo mniej dziur i obsługę kart, a przy tym działa kilkakrotnie szybciej i kilkakrotnie mniej miejsca zajmuje w pamięci.

Może właśnie "to" widzimy? Rozbawiony Gordon
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kamiiru
Tsundere Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: DG



PostWysłany: Sro Cze 27, 2007 14:51 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Właśnie, mam na dysku najnowsza wersje FF i Opery i zdecydowanie wole Opere, działa mega szybko i nigdy sie nie zawiesza, a FF jest trochę ospały.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Dolores Haze
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Częstochowa / Kraków

Steam ID: doloreshaze

PostWysłany: Czw Cze 28, 2007 21:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Firefox ma te przewage ze ma mase addonow dla developerow, o ktorych moze pomarzyć Opera i IE.

Za minus FF uwazam zle zarzadzanie pamiecia ktore przy malej ilosci pamieci i slabym procku strasznie zamula kompa po dluzszym uzytkowaniu.

Z Opera rozstalem sie jak nie obslugiwala poprawnie gmail'a. Nie wiem jak jest teraz, moze mi ktos powie ?

_________________
It was not impossible to build Rapture at the bottom of the sea, it was impossible to build it anywhere else - Andrew Ryan
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Fr0styyy.
Bad Company 2 Headcrab
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Stargard Szczeciński

Steam ID: marco562

PostWysłany: Czw Cze 28, 2007 23:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

FireFox mnie denerwuje z tego powodu, że jak go włączam, to czekam dużo czasu zanim się załaduje, albo jak na imageshack wchodzę to też czekam mase czasu zanim się pojawi okienko jakieś... :/

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
dude1906
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Cze 2007




PostWysłany: Pią Cze 29, 2007 01:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ja korzystam z obu (Firefox i Opera) ale częściej z tego pierwszego.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)