Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Jak kupić gmoda? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
equ
HATEcrab



Dołączył: 23 Kwi 2007




PostWysłany: Sob Mar 15, 2008 12:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Duza trudnosc sprawia wpisanie w google NBP?
1 USD=2,2664
10 USD=22,664

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Sob Mar 15, 2008 12:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nie sprawia ale te rożne przeliczniki są trochę porypane jeden wyświetla ze to 40zl drugi 30

13 USD = 29.4632 [zł]

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 16:12 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

sorka ze pisze w tym temacie ale tez chodzi o kupno gm10 no bardziej o jego wymagania na stronce pisze ze karta powinna obsługiwać Dx 8 ja mam gf 2 mx i nie jestem pewien czy nie będzie mi ścinało albo czy wo gule będzie mi chodził

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 16:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jeśli bez problemu działa hl2, to i bez problemu zadziała gmod10

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 16:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ok dzięki
a właśnie mixon kiedy będziesz miał ta kartę kredytowa żeby kupić gm 10 ???

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 17:34 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

motyw napisał:
ok dzięki
a właśnie mixon kiedy będziesz miał ta kartę kredytowa żeby kupić gm 10 ???

To zależy ile wyrabiają te konta. Pewnie jeszcze ze dwa tygodnie.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 22:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mixon napisał:
Jeśli bez problemu działa hl2, to i bez problemu zadziała gmod10

A czasem nie wprowadzili do GModa tych dynamicznych cieni i innych dupereli z Ep2 które wymagały czegoś lepszego od MXa?

_________________
Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 22:25 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

JiHAD^ napisał:
Mixon napisał:
Jeśli bez problemu działa hl2, to i bez problemu zadziała gmod10

A czasem nie wprowadzili do GModa tych dynamicznych cieni i innych dupereli z Ep2 które wymagały czegoś lepszego od MXa?

Można je wyłączyć o ile się nie mylę. Albo się mylę.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 22:35 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

W GM10 można używać bez problemu DX7, więc się nie martw...

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 22:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ale nikomu o tym nie mów bo wyśmieją cie jak niewiadomo co... ;]

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 22:42 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Czemu? Nawet Garry o tym pisał.

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
motyw
Świeży Headcrab



Dołączył: 07 Mar 2008




PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 23:40 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

dzięki ziomki Bardzo szczęśliwy

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Dumb4ss
Stary Headcrab



Dołączył: 20 Sty 2008
Skąd: Gdańsk


Xfire: fokker1337
PostWysłany: Sro Mar 19, 2008 14:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

MatiZ napisał:
Czemu? Nawet Garry o tym pisał.


To idź czytaj komenty w notce gdzie to pisał ^^

_________________
Image

SzasZ napisał:
kolejny zadowolony klient (ja). polecam mixona wysyła świetne odbyty ;].
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Sro Mar 19, 2008 14:28 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Dumb4ss napisał:
MatiZ napisał:
Czemu? Nawet Garry o tym pisał.


To idź czytaj komenty w notce gdzie to pisał ^^

To było przy updacie na nowy silnik.

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 23:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Luise napisał:
Jest jeszcze jeden sposób - można założyć sobie konto młodzieżowe w m-banku i wtedy dostaje się kartę, którą można płacić za zakupy online. Jeden warunek, który sądząc po poziomie niektórych postów tutaj nie jest spełniony to ukończony 13 rok życia.


Czyli jak rozumiem karta jest od lat 13+ i mam pytanko ...

nie ma zadnych "dodatkowych oplat" itp. ??
nie chcialbym zalozyc takiej karty i potem dowiedziec sie ze musze placic jeszcze za nia i na dodatek nie moge sie wycofac ...

czy WKONCU taka karta moge wyslac kaske na paypala i kupic garrys moda ??


_________________________________________________________
JiHAD^ napisał:
Mixon napisał:
Jeśli bez problemu działa hl2, to i bez problemu zadziała gmod10

A czasem nie wprowadzili do GModa tych dynamicznych cieni i innych dupereli z Ep2 które wymagały czegoś lepszego od MXa?


nie martw sie bedzie Ci dzialac :p ja gralem juz na Mxie i dzialal ok xD
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Stefan
Stary Headcrab



Dołączył: 04 Cze 2007
Skąd: Ze Sparty

Steam ID: Stefan
Xfire: blade515
PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 13:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Za Gmoda płacisz tylko raz...



PS: masz super podpis..... Gordon w szoku

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 15:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Stefan, jemu nie chodzi o gmod'a, tylko o kartę Bardzo szczęśliwy Za kartę się nie płaci dodatkowych rzeczy, ale za konto już tak.
I to chyba nie jest opis Język

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 15:59 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

to nie podpis xD

to lipa ze musze placic za konto -.-
wiec chyab se nie pogram z kumplem :/
chyba ze ktos kupilby dla niego ?? wlpace kase z gory Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
mikizmiki
Świeży Headcrab



Dołączył: 30 Kwi 2008
Skąd: Olsztynek

Steam ID: _deli_

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 16:53 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

ile gmod 10 zajmuje mb
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Czw Maj 08, 2008 17:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mikizmiki napisał:
ile gmod 10 zajmuje mb

GCF'y u mnie ważą 221mb. Podałbym Ci ile po rozpakowaniu, ale mam tyle kału naściąganego, że waży to ponad 3gb.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)