Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 duzy ping Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
netrick
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: z domu

Steam ID: grafals

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 12:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam mam takie pytanie zawsze jak gram w hl2 dm , gmoda 9 multiplayer lub CSS to mam ping okolo ośmiuset i za nic niemoge go znizyc. Wylaczam wszystkie niepotrzebne programy
mam 1.25GB ramu jak cos wiecoj podac to piszcie
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
CzajnikGrozy
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: Łódź

Steam ID: (sc).com/id/CzajnikGrozy

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 12:44 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Neostrada?

_________________
Image
Co ja tutaj robię?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
netrick
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: z domu

Steam ID: grafals

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 14:13 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

nom 1024 kbp/s wdlug twojeip.wp.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 14:37 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

"dozy"...

lepiej sprawdź na speedtest.net . To lepsze źródło.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
netrick
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: z domu

Steam ID: grafals

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 14:50 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

wedlug tego speedtestu to mam 1055kbps
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 15:08 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przeskanuj czy nie masz czasem jakichś wirusów.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Hax0r
Młody Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Jedlnia Letnisko

Steam ID: Hax0r

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 15:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak u mnie wygłada test , mam łącze neostrada 2 mbit

Z IE

Image

Z Opery

Image

a co do tego testu z twojeip.wp.pl to on jest do kitu bo mnie pokazuje raz że mam 1,05 mbita lub 1,6mbit lub inaczej a wogule to sa 2 mbity , więc nie każdy test jest dobry , co pingów zobacz czy masz dobrze skonfigurowany router oraz sprawdz jaką faktyczną prędkosc masz bo jeśli np . masz jak ja 2 mbit a idzie 1 mbit z chakiem to warto zwrócic się to biura obsługi tp , a przedewsystkim sprawdź czy masz jakiego wirusa lub trojana lub innego świństwa które zapycha tobie łacze
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
netrick
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: z domu

Steam ID: grafals

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 15:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

juz nie mam wirusow:) ale ping nadal mam Smutny
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Mixon
Headcrab 4 dead
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 02 Maj 2007


Steam ID: http://(sc).com/id/mixon/

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 16:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Sprawdź czy w Steam'ie dobrze ustawiłeś prędkość swojego łącza.

_________________
🦀🦀🦀
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
netrick
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: z domu

Steam ID: grafals

PostWysłany: Pon Lut 18, 2008 22:36 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

tak dobrze
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Lesiu
Stary Headcrab



Dołączył: 06 Maj 2007
Skąd: Nova Prospekt

Steam ID: lesiulodz
Xfire: lesiulodz
PostWysłany: Wto Lut 19, 2008 00:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Może jakaś aktualizacja/gierka na steamie się ściąga, masz router?

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autoraNumer Gadu GaduTlen komunikator
netrick
Młody Headcrab



Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: z domu

Steam ID: grafals

PostWysłany: Wto Lut 19, 2008 11:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

mam ale tydzień temu wszysko było ok
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
JiHAD^
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 03 Maj 2007
Skąd: 71/94

Steam ID: FunkYoSelf

PostWysłany: Wto Lut 19, 2008 11:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

netrick napisał:
juz nie mam wirusow:) ale ping nadal mam Smutny

To pewnie tobie się tylko zdaje że nie masz, jakiego anty-wira i anty-spyware używasz?

_________________
http://steamcommunity.com/id/FunkYoSelf/
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)