Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Dywizja TF2? Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiekTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 13:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak sobie myślałem żeby ta dywizja była "ogólna" tzn. żeby grać we wszystkie gry jakie są możliwe albo poskładać kilka składów. Bo np. fajnie by było jakby by dywizja grała w DOD:S Język.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Sob Lut 09, 2008 13:39 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Proponuje zmienić tag dywizji na css#hc.pl i tf2#hc.pl
Mi się to już myli, zwłaszcza przy dodawaniu do grupy css.

[ScraP]:
Zgadzam się. dobry pomysł. Ale jest jeszcze jedna sprawa...
HC.pl troche mylić może, po wpisaniu hc.pl nie wchodzi na Headcraba.pl Uśmiechnięty
Ale spoko czyli teraz będzie np tak [CS:S#HC.PL] ScraP zgoda?

AwM:
Wygląda nawet lepiej, nie miałem czasu by się dłużej zastanawiać, więc dałem taką idee. Myślę, że nie powinno być żadnych obiekcji na ten temat.

AwM 2:
Lepiej będzie dać [CSS#HC.PL] AwM, bo z dwukropkiem się strasznie rozjeżdża w grze.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 21 Paź 2007




PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 22:21 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Jestem totalnie przeciw zmiany tagu, ogólny dobrze pasuje dla obu dywizji. Dodatek "tf2" bądź "css" jest jedynie bezsensownym przedłużeniem nicka, a tutaj chodzi o krótki opis i nic więcej. Już na tyle dobrze się wtopiliśmy w scenę, że ludzie wiedzą co jest skrótem hc.pl.

Dywizja team fortress 2 pozostawia tag "#hc.pl" ! Koniec i kropka, nie podlega tutaj żadnej dyskusji. Dywizja css niech robi co chcę, ja jej dowódcą nie jestem.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Debosy
Headcrab ALL in one



Dołączył: 23 Maj 2007
Skąd: Kraków



PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 22:41 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Popieram , Foresta bo to zbędny zabieg , dywizja css też niekoniecznie musi mieć tag "#hc.pl" , a można go pod CSS skomponować inaczej i też bedzie ok (np. [HC.pl]Debosy dla CSS).

A jak jestem w obu dewizjach to mam sobie wpisać Debosy#css,tf2hc.pl?? Język

_________________
www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 02 Maj 2007




PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 22:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ale po ahoy kombinować? Jesteśmy przecież z jednego serwisu, jednego forum. Wg mnie #hc.pl jest dobre dla obu dywizji.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Sprit
Młody Headcrab



Dołączył: 16 Sty 2008




PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 00:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

[TeamFortress2|Headcrab.pl] <--- to dopiero tag ^^ Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zEB
Uber Metalowy Headcrab



Dołączył: 15 Kwi 2007




PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 13:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tez uwazam zmiane tagu za zbędną. Dywizje rozroznia gra w którą gramy x]
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 18:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Możliwe, że to rozdzielanie jest zbędne, w każdym razie poleciłbym ustawić tag przed nickiem.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Ozi
Nie chce mi się
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 08 Lis 2007
Skąd: jestem?



PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 19:07 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

AwM napisał:
Możliwe, że to rozdzielanie jest zbędne, w każdym razie poleciłbym ustawić tag przed nickiem.

Nah... zostawcie już tego taga w spokoju.

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 21 Paź 2007




PostWysłany: Wto Lut 26, 2008 00:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zapraszam wszystkich chętnych do rekrutacji ! Kontaktujcie się ze mną, bądź z DawSolo po przez Społeczność Steam Uśmiechnięty

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
equ
HATEcrab



Dołączył: 23 Kwi 2007




PostWysłany: Sro Lut 27, 2008 22:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Przepraszam, ze tak wyszlo, chlopaki, ale ostatnio nie mam nawet czasu grac w TF. Mysle, ze mozecie mnie wypisac z dywizji i w moje miejsce wziac kogos, kto bardziej sie przyda.

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 12:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Niestety to samo tyczy się mnie. Raz że stary sprzęt mi się "sfajczył" i na a na nowym TF2 mi się tnie, to jeszcze zwyczajnie nie będę miał czasu. Powód: matura.

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Parabola
Headcrab który daje
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 21 Paź 2007




PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 20:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

bLiNd napisał:
Powód: matura.

Też mam taki powód, a czas zawsze znajdę Język

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
bLiNd
Ślepy headcrab



Dołączył: 09 Sie 2007
Skąd: Olsztyn

Steam ID: blindvampire

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 20:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ta, w weekendy godzinkę, dwie znajdę, ale w dzień od poniedziałku do piątku, gdy w domu jestem o 16, trzeba się przygotowywać do matury i normalnie do lekcji w szkole po prostu nie ma szans i wątpię by terminy meczy mi odpowiadały. Uśmiechnięty Po prostu nie ma sensu. Poza tym mówię, mój komp nie uciągnie TF2 na tyle płynnie bym mógł grać na "wysokim" poziomie.

_________________
Powered by Debian GNU/Linux.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 23:48 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

bLiNd napisał:
Poza tym mówię, mój komp nie uciągnie TF2 na tyle płynnie bym mógł grać na "wysokim" poziomie.
Wystarczy odpalić na DX7.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Buhen
Meet the Headcrab



Dołączył: 15 Maj 2007
Skąd: Wielkie Księstwo Zimwafle (koło Lubaszczyzny)

Steam ID: Viroos433 / Zlewozmywak_kamikaze

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 23:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chyba 8, bo DX 7 z tego co mi wiadomo TF2 nie obsługuje. Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailNumer Gadu Gadu
AwM
Fast headcrab



Dołączył: 01 Maj 2007
Skąd: Limanowa

Steam ID: awm591
Xfire: awm505
PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 09:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Mi wydajność przy przełączeniu się na DX8 zwiększyła się ponad 2x.
Straciłem tylko jakieś efekty zaawansowanego oświetlenia, który i tak nie był mi potrzebny.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 11 Cze 2007




PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 18:19 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Suriv napisał:
Chyba 8, bo DX 7 z tego co mi wiadomo TF2 nie obsługuje. Uśmiechnięty

Obsługuje -dxlevel70 :]. Niżej już nie da rady.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:      
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiekTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)