Autor |
Wiadomość |
Retosik
Stary Headcrab
|
Dav napisał: |
Boli? Jestem tutaj 5 lat i dopiero zauważyłem jak pokazałeś.  |
Słyszałeś o czymś takim jak OCD?  |
|
|
   |
 |
Sion
Headcrab wyjadacz
Steam ID: Sion[PL]
|
Jak dla mnie to nie boli, ale wprowadza nutkę chaosu.  |
|
|
  |
 |
adiJ
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1

Xfire: Szkoda RAMu
|
Nie logowałem się od południa. Wchodzę teraz wieczorkiem, a tu mnóstwo tematów; myślę sobie 'hc żyje !'
Jaka była następna moja reakcja wiecie, pewnie niejeden z was się przekonał na własnej skórze..
Mamy dwie świeżyny na forum: jednego kontrahenta oraz kogoś kto chyba nas troluje m.in. z tematem o nintendo. Do czego zmierzam, nie chcę być nie miły, obrzucać trolli w ich, naszych tematach, pisać na priv do moderów, ale proszę was droga administracjo, stara gwardio hc, wyprośmy ich z forum. Sam wiem, że nie byłem tutaj ideałem, nadal nie jestem nadzwyczajnie aktywnym uczestnikiem ale regularnie od kilku lat tutaj czytuje i mnie krew zalewa kiedy muszę czytać wypociny zainteresowanych.
Nie mają być żadnym przykładem, nie dla nich są ostrzeżenia, moglibyśmy podjąć radykalny krok: no mercy. |
_________________ `Wśród baranów trzeba być wilkiem. R. Hess |
|
   |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

|
Wycinek wyrwany z kontekstu.
Regulamin forum
2.2. Wyrażamy się jak ludzie cywilizowani.
W takim czy innym razie, trzeba zaktualizować i uściślić regulamin bo widać netykieta wyszła z użycia, lol.
Już bardziej widzę HC jako takie elytarne forum z, ilu tutaj jest aktywnych wyjadaczy, 10? 20? Może w skokach 30. |
Ostatnio zmieniony przez Kriss dnia Nie Lis 25, 2012 23:19, w całości zmieniany 1 raz |
|
  |
 |
bLiNd
Ślepy headcrab

Steam ID: blindvampire
|
Korwo_dishonoured napisał: |
czyli jestes zwolennikiem zbanowania mnie tylko i wylacznie dlatego ze odbiegam od jakiejs twojej normy? nieuczciwosc, mam byc kozlem ofiarnym? nie lamie rzadnego pónktu regulaminó. wienc nie morzna mnie zbanować. |
Nie Ty tym decydujesz.  |
_________________ Powered by Debian GNU/Linux.
Ostatnio zmieniony przez bLiNd dnia Nie Lis 25, 2012 23:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
    |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Spokojnie, wiemy co robimy.
Jest tu nas na tyle by zareagować gdy będzie trzeba, stale ktoś forum monitoruje, a z większością z was mamy stały kontakt przez steam więc nawet gdy my czegoś nie zauważamy zwykle błyskawicznie dostajemy informacje o jakiś głupawych zachowaniach zasługujących na nagrodę.
czyli jestes zwolennikiem zbanowania mnie tylko i wylacznie dlatego ze odbiegam od jakiejs twojej normy? nieuczciwosc, mam byc kozlem ofiarnym? nie lamie rzadnego pónktu regulaminó. wienc nie morzna mnie zbanować. |
Staraj się nie walczyć z prawem tu panującym ani jego użytkownikami a nic ci raczej nie będzie. Choć radzę uważać, za wprowadzanie niemiłej atmosfery lub bycie męczącym dla społeczności też się nam zdarza kogoś stąd wykopać.
Zachowuj się tak jak inni tego (starsi bywalcy) oczekują i jak stanowi regulamin. Nie mowie że na razie coś złego zrobiłeś ale po prostu przestrzegam na przyszłość.
nie lamie rzadnego pónktu regulaminó. wienc nie morzna mnie zbanować. |
Zdziwiłbyś się. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl
Ostatnio zmieniony przez Debosy dnia Pon Lis 26, 2012 00:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
   |
 |
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Ecto pozdrawia zaradność administracji.  |
|
|
   |
 |
Woozie
Apple Headcrab

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
|
Naprawdę żałuję, że phpBB 2 nie ma możliwości wyłączenia rejestracji. Takie trolliny, które tu się często rejestrują to ścierwo, a nie użytkownicy. IMHO za długo czekacie z banami dla takich pasożytów. |
_________________ おはようございます、ジェイコブです! |
|
   |
 |
Ecto
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1
|
Woozie napisał: |
Naprawdę żałuję, że phpBB 2 nie ma możliwości wyłączenia rejestracji. Takie trolliny, które tu się często rejestrują to ścierwo, a nie użytkownicy. IMHO za długo czekacie z banami dla takich pasożytów. |
No ta, ale to jest można powiedzieć "samozwańcze polskie oficjalne forum steama" więc chyba głupotą byłoby je ot tak zamykać przed społecznością
Cytat: |
Ecto pozdrawia zaradność administracji. |
I kłania się nisko  |
|
|
  |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
W sensie, że zrobienie z tego prywatnego, elitystycznego forum dla weteranów?
Nie sądzę, i tak wszyscy wiemy, że tak jest, nie musimy tego robić oficjalnie. A nuż ktoś ciekawy się trafi. |
|
|
  |
 |
hitmen2
Świeży Headcrab
Zbanowany
|
. |
_________________ .
Ostatnio zmieniony przez hitmen2 dnia Pon Lis 26, 2012 19:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
  |
 |
Woozie
Apple Headcrab

|
Najpierw radzę ustawiać hasło RÓŻNE niż login. Tak, to było takie prozaiczne. A pan Hitmen to jeszcze większy troll, który po naszych całych dwóch postach napisanych z jego konta ciągnął wątek! Przyznaj się, kim jesteś... chciałbym to wiedzieć z czystej ciekawości  |
|
   |
 |
Retosik
Stary Headcrab
|
Przejdźcie wreszcie na phpbb3 ;> |
Ostatnio zmieniony przez Retosik dnia Pon Lis 26, 2012 19:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
   |
 |
Woozie
Apple Headcrab

|
Zaskoczę cię - nie jestem moderatorem tego forum! Ha! Mam tylko uprawnienia do jednego działu.
@up phpBB 3 prędzej, ale to syf. |
|
   |
 |
hitmen2
Świeży Headcrab
Zbanowany
|
Pogadaliśmy sobie, a teraz żegnam,
Ban raz proszę! |
_________________ . |