Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 L4D sie zacina Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
L4D Novice
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 12 Wrz 2012




PostWysłany: Wto Wrz 25, 2012 17:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam kupilem ogryginalne l4d i problem polaga na tym ze gdy wlaczam poziom "no mercy" to gra zacina sie na poaczatkowym filmiku (leci w tym momenci helikopater :p) a gdy wlacze poziom "the alleys" gra zacina sie po jakims czasie gry i trzeba wylaczac. Dodam ze innych poziomow nie testowalem ani multiplayera gdyz najwiekszym problemem jest to ze podaczas gry sa straszne lagi co jest prawdopodobnie wina mojego starego kompa. Zna ktos rozwiazania owych problemow?

Ps: multicore wylaczony
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Ameno
Klon Headcraba



Dołączył: 25 Maj 2007
Skąd: Z polany


Xfire: D:
PostWysłany: Wto Wrz 25, 2012 17:20 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Podaj pełną specyfikację komputera. D:

_________________
Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
L4D Novice
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 12 Wrz 2012




PostWysłany: Wto Wrz 25, 2012 17:49 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Windows xp
Intel Pentium 4 540J, 3200 MHz (16 x 200)
Karta wideo Ati Radeon 9550 (128 mb)
Direct 9.0
Karta dźwiękowa VIA AC'97 Enhanced Audio Control

Nie sa za dobre ale trzeba bylo wymienic wiec sa jakie sa
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Sion
Headcrab wyjadacz



Dołączył: 07 Cze 2009
Skąd: Kraków

Steam ID: Sion[PL]

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2012 17:55 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Troszkę słaba karta graficzna, zwłaszcza pamięć.
Chyba w tym cały problem...
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
L4D Novice
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 12 Wrz 2012




PostWysłany: Wto Wrz 25, 2012 18:01 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak wlasnie zobaczylem ze mam za slaba pamiec :/ ale czy poszerzenie pamieci rozwiaze oba problemy?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
marcinoz97
Stary Headcrab



Dołączył: 26 Wrz 2011
Skąd: mam to wiedzieć?

Steam ID: Meowchin

PostWysłany: Wto Wrz 25, 2012 18:38 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ile masz RAMu?
L4D Novice napisał:
Tak wlasnie zobaczylem ze mam za slaba pamiec :/ ale czy poszerzenie pamieci rozwiaze oba problemy?

Jak chcesz zwiększyć pamięć w karcie graficznej?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
pawloki
Dojrzały Headcrab
Zbanowany


Dołączył: 18 Lip 2009




PostWysłany: Sro Wrz 26, 2012 08:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

To przez grafikę, Source przez swoje lata został mocno doszlifowany przez co zwiększyły się jego wymagania.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)