Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Stawianie Serwera Garry's Mod. Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Autor Wiadomość
Rotepi
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lip 2012


Steam ID: STEAM_0:1:39188873

PostWysłany: Wto Lip 17, 2012 19:46 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam. Bardzo proszę o link do poradnika jak postawić serwer Garry's Mod Dedykowany na moim komputerze nie przez hamachi tylko przez router. Są na internecie stare poradniki ale linki są przestarzałe a nikt ich nie odnowił i nie mogę pobrać niezbędnych plików. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Uśmiechnięty OSoby które mi pomogą zostaną nagrodzone. Bardzo szczęśliwy
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Wto Lip 17, 2012 21:54 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Proszę: link
Odwdzięczysz się później Uśmiechnięty

Przy okazji, wtf? na moim komputerze nie przez hamachi tylko przez router? ... przez router? Co? Chyba nie znasz podstawowych pojęć.
Nie postawisz serwera który nie będzie wymagał hamachi bez zewnętrznego IP.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Rotepi
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lip 2012


Steam ID: STEAM_0:1:39188873

PostWysłany: Wto Lip 17, 2012 22:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Chodzi mi oto że ludzie, którzy będą chcieli dołączyć na mój serwer nie będą musieli być w mojej sieci na hamachi. Miałoby się to odbywać poza hamachi. Czytałem na internecie że jest to możliwe po odblokowaniu odpowiednich portów na moim routerze, ale widzę że się mylę.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Wto Lip 17, 2012 23:24 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Rację masz ale określenia Ci się powaliły.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Rotepi
Świeży Headcrab



Dołączył: 14 Lip 2012


Steam ID: STEAM_0:1:39188873

PostWysłany: Sro Lip 18, 2012 00:00 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ok. Jakoś już sobie poradzę. Można zamknąć i dziękuję wszystkim za pomoc ! Uśmiechnięty
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematTen temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)