Autor |
Wiadomość |
robertos76
Młody Headcrab

Steam ID: kisper21
|
Jeżeli dziewczyna lubi takie gry, sprawiają jej przyjemność to czemu nie. |
_________________ 8 |
|
   |
 |
Spaqin
Headcrab wyjadacz

Steam ID: spagin1
Xfire: spagin
|
JiHAD^ napisał: |
Co się dzieje z tym światem, kupować dziewczynie gry... o mordowaniu żywych trupów. |
A tam mordowanie żywych trupów. Przyczepiłbym się prędzej do żebrania na grę dla dziewczyny... zrozumiałbym dla siebie, ale... dla kogoś? Naprawdę? Mieć dziewczynę i nie móc o nią zadbać, do tego prosić nieznane osoby żeby pomogły? |
>no tutorial
>for the first 200 times, you fail horribly
>then you get a slight idea how it works
>in free time you watch others do it professionally
|
|
|
   |
 |
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Co się dzieje z tym światem, kupować dziewczynie gry... o mordowaniu żywych trupów. |
Cóż... Moja gra w CSa...  |
|
|
   |
 |
JiHAD^
Headcrab wyjadacz

Steam ID: FunkYoSelf
|
Teoria:
Może to taka dziewczyna przez internet i nie spotkali się nigdy na żywo. Gry to ich jedyny sposób kontaktu, jezu jakie to by było romantyczne.  |
_________________ Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4 |
|
    |
 |
Ilusia
Świeży Headcrab

Steam ID: Ilusia
Xfire: iluvfantasy
|
Pff, gry nie są stworzone tylko dla facetów, my też lubimy mordować zombiaki i takie tam  |
|
|
  |
 |
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz
|
Ilusia napisał: |
Pff, gry nie są stworzone tylko dla facetów, my też lubimy mordować zombiaki i takie tam  |
Dla facetów i feministek. |
|
|
  |
 |
JiHAD^
Headcrab wyjadacz

|
No ale sama przyznasz że większość kobiet ma styczność jedynie z Simsami, Pasjansem albo jakimiś bzdurami z Facebooka, do tego tematyka mordowania nieboszczyków jest jakoś mało kobieca przez co to średnio udany prezent. |
|
    |
 |
Ilusia
Świeży Headcrab

Steam ID: Ilusia
Xfire: iluvfantasy
|
Smiechu napisał: |
Ee tam, wcale nie.
tematyka mordowania nieboszczyków jest jakoś mało kobieca przez co to średnio udany prezent. |
No przepraszam bardzo Istnieją jednak dziewczyny, które lubią gry takie jak L4D, a kobiecości im przez to nie ubywa. |
|
|
  |
 |
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Smiechu napisał: |
Ee tam, wcale nie.
tematyka mordowania nieboszczyków jest jakoś mało kobieca przez co to średnio udany prezent. |
No przepraszam bardzo Istnieją jednak dziewczyny, które lubią gry takie jak L4D, a kobiecości im przez to nie ubywa. |
Przynajmniej wiadomo z kim się wiązać na wypadek zombie-apokalipsy. |
|
|
   |
 |
Magpie
Gonarch
|
Ja się kiedyś dowiedziałam, że mam, cytuję, "wypatrzenie umysłowe" bo grałam w Hitmana. Ach ten internet.
(a pisał to koleś, którego o bliższe kontakty z kobietami raczej bym nie posądzała ) |
|
|
  |
 |
JiHAD^
Headcrab wyjadacz

|
Teoria2:
Może to ja jestem jakiś inny bo wszystkie przedstawicielki płci pięknej jakie znam dadzą się namówić co najwyżej na parę rundek Tekkena i to po spożyciu sporych ilości alko. |
|
    |
 |
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz
|
Luise napisał: |
Ja się kiedyś dowiedziałam, że mam, cytuję, "wypatrzenie umysłowe" bo grałam w Hitmana. Ach ten internet.
(a pisał to koleś, którego o bliższe kontakty z kobietami raczej bym nie posądzała ) |
Czyli wszystko jasne, podrywał cię.  |
|
|
  |
 |
|