Autor |
Wiadomość |
Qlink
Świeży Headcrab

Steam ID: Qlinkjsz
|
Cześć wszystkim, zgłaszam się z dość nietypową prośbą. Mianowicie, kupiłem sobie dziś Left 4 Dead 2 (podam nazwę mojego konta, będzie można zobaczyć) za uczciwe 6,99 euro . Chciałbym sprawić tę grę również mojej dziewczynie, ale niestety nie mam już więcej kasy. Jeszcze kilka dni trwa promocja na Steamie w której węgielki można wymieniać na gry. Podobno za dziewięć węgielków (jeśli się mylę proszę mnie poprawić) można sprawić można sobie Left 4 Dead 2 właśnie. Węgielki można sobie przekazywać, a pojedyncze w zasadzie na nic się nie przydadzą, w związku z tym prosiłbym tych którzy mają pojedyncze węgielki i przesłanie mi nawet po jednym (mam 2 w tej chwili, moje własne ) na konto, a kiedy będę miał dziewięć obiecuję dać znać, że pula się uzbierała żeby nikt więcej ich nie marnował, a za te węgle kupię dziewczynie L4D2 żeby z nią szpilać (póki co razem gramy w LoL'a i Minecrafta ).
Prośba jakkolwiek na poważnie, jeśli do kogoś nie trafi, proszę by pozostawiona została bez echa (nie jestem dzieckiem neo, oszustem, ani naciągaczem - no to może trochę) . Ja wiem, że mógłbym po prostu to kupić, ale studentem jestem, pieniędzy nie mam, a może ktoś akurat węgielków nie potrzebuje i wspomógłby chłopaka w potrzebie . Obiecuję, że zostaną one przeznaczone na ten właśnie cel i obiecuję wdzięczność i na wymianę mam jeden kupon 25% zniżki na produkty Valve i (chyba kiepską) gr Avadon: The Black Fortress którą dostałem w prezencie od Valve w tej właśnie promocji .
Moje konto to qlinkjsz . Jeśli za dwa dni pula 9 węgielków się nie uzbiera, będę oddawał! Pomóżcie bracia . |
_________________ "...Życie jak karabin, długie, tylko nabij. Twoja głowa - strzelaj, strzelaj, strzelaj..." |
|
    |
 |
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1

Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
|
Jestem jego dziewczyną. W razie co, możecie mi dać odrazu L4D2 na moje konto
A tak na rly, to raczej nikt się tutaj nie znajdzie, żeby podarować Ci węgla (no chyba że komuś już totalnie wisi ta akcja z holiday sale).
Ale powodzenia, może ktoś się nabierze  |
Ostatnio zmieniony przez Chopper dnia Sro Gru 28, 2011 22:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
   |
 |
Qlink
Świeży Headcrab

|
Kurczę, jasne że muszę wyglądać na oszusta, jestem tego świadom . Mogę dać tylko słowo, że tak nie jest i powtórzyć, że akcję kieruję głównie do osób mających pojedyncze węgielki, które raczej na niewiele się przydadzą .
Dalej jednak nie będę agitował . Akcja ma wszelkie powody by wyglądać na oszustwo, dlatego nie spodziewam się gigantycznego odezwu, ale... może się uda . |
_________________ "...Życie jak karabin, długie, tylko nabij. Twoja głowa - strzelaj, strzelaj, strzelaj..." |
|
    |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz
|
A oferuje ona jakieś usługi w naturze za tego Lefta? Daj zdjęcie to może nawet dam ci grę za darmo.  |
|
|
  |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Smiechu napisał: |
A oferuje ona jakieś usługi w naturze za tego Lefta? Daj zdjęcie to może nawet dam ci grę za darmo.  |
Za taki prezent możliwe że zostanie czułościami obdarowany, kto wie. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
Qlink
Świeży Headcrab

|
Moja dziewczyna jest fanką KOTORa - powiedziała, że od tego czy go przejdę, będzie zależała przyszłość naszego związku. Przy okazji dziewczę to szalenie urodziwe i do tego wielce zafrasowany student . Z kolei w L4D2 chciałbym z Nią zagrać ja - to ma być niespodzianka i liczę, że się Jej spodoba . Gwoli ścisłości - mam już trzy węgielki . Jedna osoba mi pomogła, więc zawsze to coś . |
|
    |
 |
Chopper
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 1

Xfire: Wywalcie te rubrykę bo Elektryk słucha się Wooziego!
|
Dam Ci 3 węgla, jak wstawisz tu jej zdjęcie :3
Tak, wiem, jestem no-life i nigdy nie widziałem w życiu dziewczyny D: |
|
|
   |
 |
Tytanowy Janusz
Headcrab wyjadacz
|
Chopper napisał: |
Dam Ci 3 węgla, jak wstawisz tu jej zdjęcie :3
Tak, wiem, jestem no-life i nigdy nie widziałem w życiu dziewczyny D: |
Najlepiej z karteczką "kocham hc.pl" żeby nam tu nie wkleił "dziewczyny z komputera"  |
|
|
  |
 |
Elektryk
Headcrab pod napięciem

Steam ID: elektryk91
Xfire: wywalcie tą rubrykę bo Woozie tak każe!
|
Smiechu napisał: |
Najlepiej z karteczką "kocham hc.pl" żeby nam tu nie wkleił "dziewczyny z komputera"  |
Dobry pomysł. Domena jest inna niż hc.pl więc nie sprawdzi co knujesz.
A za takie zdjęcie (ewentualnie bez słowa kocham) ja też dorzucę jeden węgielek albo nawet dwa. Dla zabawy. |
_________________ Chcesz być zawsze na bieżąco z wiadomościami o Valve?
http://www.facebook.com/encyklopediaborealis |
|
    |
 |
Dav
Fast headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Podaj adres. Wyślę Ci jeden węgielek paczką. Serio. |
|
|
   |
 |
Qlink
Świeży Headcrab

|
Hah, widzę że akcja jakkolwiek może okazać się niewypałem, mimo wszystko budzi zainteresowanie . Zdjęcia z pozdrowieniami specjalnie dla Was załatwić nie mogę, ma to być w końcu niespodzianka, wyślę jednak naszą wspólną fotkę z jakiejś imprezy (gdzie nieźle podchmielony złapałem już za moją gitarę) aby udowodnić Wam, że nie tylko Ona istnieje, ale i ja . |
_________________ "...Życie jak karabin, długie, tylko nabij. Twoja głowa - strzelaj, strzelaj, strzelaj..."
Ostatnio zmieniony przez Qlink dnia Czw Gru 29, 2011 17:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
    |
 |
Pieróg
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2
|
Równie dobrze mogła to być jakaś losowa koleżanka  |
 |
Qlink
Świeży Headcrab

|
Akcja chyba nie wypaliła . Wylosowało mi kupon na grę Risen - 75% zniżki. Jeśli ktoś jest chętny, oddam za nic w dobre ręce . Tak w ogóle został mi jeden węgielek, jeśli ktoś jeszcze jest chętny i ma co oddać - może spróbuję wylosować L4D2 ponownie . Akcja będzie trwała do 2 stycznia .
Zgłaszać się po kupon!  |
|
    |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
Zaraz , zaraz liczyłeś na to że craftując 7 węgli wypadnie ci akurat L4D2 mimo że szansa na grę to jakieś 1/15 (bo zwykle lecą właśnie zniżki), a wydropić ci może praktycznie każda z setek gier na steamie.
O kurcze , optymista. |
_________________ www.samochodyswiata.pl
www.gtasite.pl |
|
   |
 |
Qlink
Świeży Headcrab

|
Myślałem że się wybiera te gry, a nie losuje . Więc jestem optymistą . Ale uczciwie chcę się podzielić tym co dostałem w losowaniu, więc jeśli masz ochotę kupić Risen ze zniżką - wal jak w dym . |
|
    |
 |
BadSol
Headcrab wyjadacz

|
Zbierz prawdziwe pieniądze i kup tą grę jak facet, a nie kombinuj, mam gdzieś dlaczego nie stać cię na kolejną kopie gry. Ten temat to kpina. |
|
|
   |
 |
Qlink
Świeży Headcrab

|
Przykro mi, że tak emocjonuje Cię ten temat . Jeśli to dla Ciebie kpina... no to nie włączaj się w to i olej sikiem prostym . Za te trzy węgielki jacy dali mi ludzie... powiedzmy że bardziej na luzie niż Ty, dałem dwa kupony na zniżki i jedną grę. To chyba nie taki żałosny układ, jak to nie omieszkałeś się ze mną swoim arcyważnym zdaniem podzielić .
Chill out człowieku - zdążyłeś mi podnieść ciśnienie swoim okrutnym zrzędzeniem  |
|
    |
 |
Debosy
Headcrab ALL in one

|
|
   |
 |
JiHAD^
Headcrab wyjadacz

Steam ID: FunkYoSelf
|
Co się dzieje z tym światem, kupować dziewczynie gry... o mordowaniu żywych trupów. |
_________________ Discord dla fanów gier VALVE
https://discord.gg/D6GnCt4 |
|
    |
 |
|