Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem podczas uruchamiania mapy FlatGrass V6 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
GMOD_Man13
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 24 Wrz 2011
Skąd: Wojkowice



PostWysłany: Sob Lis 26, 2011 12:14 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pobrałem mapę FlatGrass V6.Wrzucam do Maps,zamykam folder.Uruchamiam grę,przechodzę do zakładki browse all.Wybieram FlatGrass'a V6, i wyskakuje:
Instrukcja spod ''0x0f21e2c odwołuje się do pamięci pod adresem 0x0d5ea1a0.Pamięć nie może być read.
Proszę was o pomoc Neutral
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Diphlemus
Świeży Headcrab



Dołączył: 20 Wrz 2009
Skąd: Chorzów

Steam ID: Diphlemuss

PostWysłany: Sob Lis 26, 2011 12:52 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

1. Zrób validate i defragmentacje Gmoda
2. usuń folder garrysmod (ale skopiuj gdzieś Addons, maps, models, materials, sounds)
3. uruchom Gmoda
4. zamknij Gmoda
5. do folderu garrysmod, który sam się zrobił skopiuj Addons maps itp.

Zazwyczaj mi pomaga jak mam podobny problem :3

_________________
ImageImage
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Woozie
Apple Headcrab



Dołączył: 15 Gru 2007
Skąd: Lost Heaven

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
PostWysłany: Sob Lis 26, 2011 12:56 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Browse all? Hmm... Oryginał czy pirat?

_________________
おはようございます、ジェイコブです!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
Retosik
Stary Headcrab



Dołączył: 25 Gru 2010




PostWysłany: Sob Lis 26, 2011 14:04 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Woozie napisał:
Browse all? Hmm... Oryginał czy pirat?


Pirat, już wcześniej się chwalił Oczko
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćWyślij email
GMOD_Man13
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 2


Dołączył: 24 Wrz 2011
Skąd: Wojkowice



PostWysłany: Sob Lis 26, 2011 15:29 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

No bo w zakładce maps nie mam.Jedynie browse all.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)