Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 Problem z propami Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sro Sie 17, 2011 12:22 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Witam. Mam problem z propami w grze. Mianowicie są one jakby zamrożone. Mogę je przemieszczać, ale nie mogą ona się przewrócić, tak, jakby w ogóle nie ulegały rotacji. Obracanie myszką też nic nie daje. Proszę o pomoc !

_________________
[url=http://steamcard.com/]Image
[url=http://steamcard.com/]Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Sie 17, 2011 12:33 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Oczywiście wiesz jak obracać propy?

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sro Sie 17, 2011 13:17 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Oczywiście, że wiem ;] Dodam jeszcze, że na serwerach wsio działa.

_________________
[url=http://steamcard.com/]Image
[url=http://steamcard.com/]Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
czolko
Młody Headcrab
Ostrzeżenia: 1


Dołączył: 02 Lis 2009




PostWysłany: Sro Sie 17, 2011 13:31 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

jeżeli na mapie są prop_static to ich nie obrócisz, jeśli jest prop_dynamic to najpierw spróbuj tak

1.Zaznacz obiekt phys gunem, Jak się wiązka z niego przylepi nie puszczaj!
2.Włącz noclip i trzymając zaznaczony obiekt poleć daleko
3.Możesz obracać go ale to będzie trudne..
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sro Sie 17, 2011 15:47 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Gram na standardowych mapkach. Usuwałem już cały folder garrysmod i znowu wgrywałem, ale nic nie pomogło ;[

_________________
[url=http://steamcard.com/]Image
[url=http://steamcard.com/]Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
GrejnoM
Dojrzały Headcrab



Dołączył: 01 Sty 2009




PostWysłany: Sro Sie 17, 2011 16:32 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Próbujesz obracać propy, które ty sam zespawnowałeś (przez menu na Q), prawda? Jak tak, to masz coś prawdopodobnie z configiem zwalone, spróbuj dopisać -autoconfig do opcji startowych gry. No i oczywiście validate, defrag, delete local cache.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Froozone
Świeży Headcrab



Dołączył: 06 Lut 2010
Skąd: Płock

Steam ID: froozone96

PostWysłany: Sro Sie 17, 2011 17:18 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pomogła defragmentacja. Dziękuję Bardzo szczęśliwy

_________________
[url=http://steamcard.com/]Image
[url=http://steamcard.com/]Image
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3


Dołączył: 27 Sty 2008
Skąd: ze szpitala Miłosierdzia

Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
PostWysłany: Sro Sie 17, 2011 22:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Wiem, że za późno, ale tu masz przyczynę:

Freezing
Tuesday, August 16, 2011 by Garry Newman

Garry’s Mod is freezing after an apparent patch to TF2 last night. I can’t apologise enough, but I’m working on a fix right now and hope to have it fixed within a few hours.

If you want to chat about it join our chat room. Or follow my progress on twitter.

UPDATE

An update has been released. PC users can now boot the game but there are apparent problems with props and ragdolls not rotating. I have found this issue and have a fix for it – but the mac version isn’t working now so I’m looking into that before I release the patch.

UPDATE 2

The patch fixing the rotation stuff and the mac startup has been sent to Valve!
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)