Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

 aktualizacja gmoda Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
kadet
Świeży Headcrab



Dołączył: 02 Sty 2011


Steam ID: kadet-polska

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 21:43 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

cze. Nie mam u siebie w domu neta (teraz piszę z telefonu) i chcialem sie zapytac czy jest sposob na zaktalizowanie gmoda bez steama tylko pobranid aktualizacji z neta.
Aha i jeszcze mam wersję no-steam bo nie mogę grać w trybie off-line
Aby nie było że oszukuje i jestem piratem moje konto steam to kadet1090 steam id kadet-polska i Garry mod kupiony przez allegro jako gift
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
flandrowa
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 03 Lip 2010



Xfire: OSZCZĘDZAM RAM
PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 21:45 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

kadet napisał:
cze. Nie mam u siebie w domu neta (teraz piszę z telefonu) i chcialem sie zapytac czy jest sposob na zaktalizowanie gmoda bez steama tylko pobranid aktualizacji z neta.
Aha i jeszcze mam wersję no-steam bo nie mogę grać w trybie off-line
Aby nie było że oszukuje i jestem piratem moje konto steam to kadet1090 steam id kadet-polska i Garry mod kupiony przez allegro jako gift


No nie wiem, czy można mu pomóc - jeżeli ma tego G-mod'a na Steamie, to chyba posiadanie No-Steam nie jest piractwem, co? Zwłaszcza przy braku neta - chociaż wcześniej mogłeś ustawić Steam na tryb offline Oczko
U mnie zawsze skutkowało przy dłuższym braku neta.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kadet
Świeży Headcrab



Dołączył: 02 Sty 2011


Steam ID: kadet-polska

PostWysłany: Wto Sty 18, 2011 21:57 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

niestety probowalem ale mi cos steam odwalil i nie moze zakonczyc operacji. Moge pobrac aktualke u kogos ale jak wiadomo na nie uruchamianie sie gier w steamie u mnie to niepomoze.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4


Dołączył: 22 Paź 2009
Skąd: Z dziury czasoprzestrzennej.



PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 12:02 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Pobierz na innym komputerze, po pobraniu zgraj kopię zapasową którą uruchomisz na swoim kompie.

_________________
Image
ClassicGOD napisał:
770 i DSUB.... lal bym cie kablem zasilania pcie az by ci te pomysly ze lba wylecialy.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
kadet
Świeży Headcrab



Dołączył: 02 Sty 2011


Steam ID: kadet-polska

PostWysłany: Sro Sty 19, 2011 15:16 Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Zobaczę czy zadziała ale problemem też jest sam steam który nie chce uruchomic żadnej gry prócz ep2
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Wyświetl posty z ostatnich:      
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu


 Skocz do:   



Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Forum działa na skrypcie phpBB © 2001-2007 phpBB Group :: Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)