Autor |
Wiadomość |
Woozie
Apple Headcrab

Steam ID: kubastr11
Xfire: wywalcie tą rubrykę, i tak do niej wpisują same pierdoły
|
|
   |
 |
Getai Daktu
Headcrab wyjadacz

|
Skończy się moc exclusivów na PS3, gdy dojdzie do tego że zyski sprzedaży gier na owej konsoli spadają. |
 |
csuser
Świeży Headcrab
|
szkoda ze chlopaczek zrobil to dla kasy. Chec wypromowania sie i wejscia w sklad programistow sony byla chyba zbyt duza. Co do piractwa. Nie popieram zreszta mysle ze sony zrobi innyc chwyt i bedzie wylapywalo w PSN ze konsola leci na piraci po czym beda blokowali konsole i tym samym zostaniemy z pieknym przyciskiem do papieru. |
|
|
  |
 |
BioOrc
DOOM Headcrab

Steam ID: BioOrc
Xfire: bioorc
|
csuser napisał: |
Nie popieram zreszta mysle ze sony zrobi innyc chwyt i bedzie wylapywalo w PSN ze konsola leci na piraci po czym beda blokowali konsole i tym samym zostaniemy z pieknym przyciskiem do papieru. |
Banowane konsole nadal działają w trybie offline... tak było z X360, tak było z PS3 po Jailbreak i tak będzie teraz... |
 |
csuser
Świeży Headcrab
|
nie poniewaz jeszcze zadna konsola nie zostala zablokowana, z tego co sie orientuje. Wiec trzeba chwile poczekac. Mysle ze w tym przypadku sony moze okazac sie bezwzgledne. Swoja droga juz zakazane jest sprzedawanie JB W ameryce, niedlugo w australii.
Co do piractwa, nie pochwalam. Kumam ze gry kosztuja duzo, ale skoro bylo nas stac na konsole to nie wierze ze nie stac nas na gry( jedna na miesiac, dwa). Zawsze mozna kupowac uzywane albo gry ktore maja rok. Dzisiaj kupilem Just cause 2 za 60zl (nowke). Tylko ze wszyscy by chcieli w nowe gry tylko grac. |
|
|
  |
 |
BioOrc
DOOM Headcrab

|
Była seria banów po Jailbreak. Nie mają nikomu prawa zbanować konsoli do stanu nieużywalności. Żadne prawo tego nie dopuszcza. |
 |
csuser
Świeży Headcrab
|
Hmm nie do konca. Urzadzenie to dziala jest wykorzystywane w celu popelnienia przestepstwa (kradziez). Mysle ze sony moze banowac na necie konsole + wysylac wniosek do prokuratury (z adresem ip). Chociaz z drugiej strony przez cos takiego jednak straca klientow, ktorzy ps4 juz zapewne nie kupia. |
|
|
  |
 |
BioOrc
DOOM Headcrab

|
Bany jak w przypadku M$ dotyczą jedynie PSN/PSN +, konsolę można użytkować dalej w trybie offline co niektórym osobom wystarcza. Fala piractwa jest nie do powstrzymania, nie wiem po co ktokolwiek próbuje z tym walczyć. Lepiej byłoby kasę wpakowaną w wszelkiego rodzaju zabezpieczenia wpakować w poprawianie jakości produkcji. Wtedy piractwo przestało by być problemem, firmy produkujące bardzo dobre produkcje nigdy na nie nie narzekały. |
 |
csuser
Świeży Headcrab
|
czyli rozumiem ze popierasz piractwo? Dla mnie to zwykla kradziez. |
|
|
  |
 |
BioOrc
DOOM Headcrab

|
Patrząc na moją kolekcję oryginałów zrozumiałbyś coś innego. Jestem jedynie przeciwnikiem nadmiernych zabezpieczeń czyniących gry upierdliwymi dla legalnego nabywcy. Nadmierne zabezpieczenie zawyżają również ceny gier a przy dzisiejszej jakości nowych tytułów aż strach momentami coś kupić. |
 |
bLiNd
Ślepy headcrab

Steam ID: blindvampire
|
Złamali? I co z tego? Ja i tak będę dalej kupować gry, tak jak i pewnie większość posiadaczy PS3, więc sprzedaż gier raczej nie spadanie. Poza tym obstawiam, że za dwa, góra trzy lata będzie PS4, więc Sony nie straci na tym bardziej niż na spóźnieniu się o rok z premierą PS3 oddając palemkę pierwszeństwa Microsoftowi. Bardziej denerwuje mnie fakt, że gry są drogie, a Twórcy zaczynają zabezpieczać je przed rynkiem wtórnym dodając jakieś kody aktywacyjne. |
_________________ Powered by Debian GNU/Linux. |
|
    |
 |
ClassicGOD
Gonarch

|
bLiNd napisał: |
Złamali? I co z tego? Ja i tak będę dalej kupować gry, tak jak i pewnie większość posiadaczy PS3, więc sprzedaż gier raczej nie spadanie. Poza tym obstawiam, że za dwa, góra trzy lata będzie PS4, więc Sony nie straci na tym bardziej niż na spóźnieniu się o rok z premierą PS3 oddając palemkę pierwszeństwa Microsoftowi. Bardziej denerwuje mnie fakt, że gry są drogie, a Twórcy zaczynają zabezpieczać je przed rynkiem wtórnym dodając jakieś kody aktywacyjne. |
Ja obstawiam PS4 najpozniej w 2012  |
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C? |
|
  |
 |
bLiNd
Ślepy headcrab

|
ClassicGOD napisał: |
Myślisz, że nie będą chcieli zarobić na PS Move? |
|
    |
 |
Joz
Kopfkrabbe

Steam ID: sc.com/id/joz
|
Też tak myślę. Wątpię czy będą chcieli zaczynać nową generację konsol. Ostatnio wydali najpóźniej i ich konsolka była najbardziej zaawansowana technologicznie, co im wyszło na dobre. Moim zdaniem pojawienie się nowej generacji to kwestia dwóch lat. |
|
|
  |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

|
Joz napisał: |
ich konsolka była najbardziej zaawansowana technologicznie, |
I mało kto potrafił na to programować. |
|
|
  |
 |
ClassicGOD
Gonarch

|
Joz napisał: |
Też tak myślę. Wątpię czy będą chcieli zaczynać nową generację konsol. Ostatnio wydali najpóźniej i ich konsolka była najbardziej zaawansowana technologicznie, co im wyszło na dobre. Moim zdaniem pojawienie się nowej generacji to kwestia dwóch lat. |
A kto powiedzial ze Move nie bedzie kompatybilny z PS4?  |
_________________ If you hold a UNIX Shell up to your ear can you hear the C? |
|
  |
 |
bLiNd
Ślepy headcrab

|
To po co wydawali to teraz "na szybkiego"? Trzeba było nad sprzętem popracować dłużej, zaznajomić developerów i wydać razem z PS4 i nową bazą gier startowych go obsługującą. Teraz to będzie konsola nowej generacji z kontrolerem ze starej generacji. Niby pady od PS2 też działają pod PS3, a jednak to już nie to samo. To również tyczy się 3D. Po co robić to teraz, skoro można by było wydawać gry z 3D na PS4 reklamując jako zupełnie nowa jakość grania. |
|
    |
 |
|