Strona główna  | FAQ  |  Szukaj  |  Użytkownicy  |  Grupy   |  Rejestracja  |  Profil  |  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  |  Zaloguj

Mission Impropable Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość
LeWy
Świeży Headcrab

Steam ID: lewandzia21
Xfire: nie jest fajny
PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 2:29 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Ostatnio odkryłem ten mod na Grinder74 (wiem, trochę późno Gordon wywiesił jęzor, mod można ściągnąć tutaj); w tym linku mamy od razu dwie części, tylko ściągać i grać
Nie znalazłem nigdzie tematu na tym forum o tym modzie, więc postanowiłem takowy założyć. Powiedzcie, co wam się podobało a co nie.

Mnie najbardziej urzekła latarnia morska i grota do, której wpływało się na początku. W drugiej części... podobały mi się te podziemia z zombie. Były mroczne i cały czas miałem uczucie, że zaraz mi na twarz jakiś headcrab z ciemnego zakamarka wyskoczy. No i podobała mi się ta podziemna barykada rebeliantów. W całym modzie jest pełno akcji, kilka prostych zagadek i nie można narzekać na nudę. Oprócz tego fajne były zastosowane skrypty. Nie było mowy o tym, że żołnierze kombinatu stali obok nas i się gapili, wszystko jest dopracowane. Co mi się nie podobało... na pewno to, że był zdecydowanie za krótki. No i te lokacje zmieniały się tak często. Nieraz tej akcji było za dużo. I źle "wywarzony" poziom trudności (na łatwym poziomie trudności poziom HP nigdy nie schodził poniżej 60%, a na średnim to ledwo dawałem sobie radę, o "hardzie" nie wspominając). Jednak całościowo mod zrobił na mnie dobre wrażenie. Bardzo dobre. U mnie ma 8+/10. A co wy sądzicie na jego temat?
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Tracha
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: tracha
Xfire: trachapl
PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 4:07 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Z latarni to mi tylko akcja na szczycie przypadła do gustu. Intro też ciekawe, bo nieczęsto miałem przyjemność pływać w modach HL2.

Szczerze mówiąc, największe problemy to miałem na etapie Stacji Benzynowej i przy przedzieraniu się do windy. Chociaż ten "rushing" pomiędzy drzewami mnie urzekł Oczko

Jest to mod z serii Ten jeden na wiele... w którego każdy powinien zagrać.

Mój kanał na ModDB:
http://www.moddb.com/members/tracha
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
LeWy
Świeży Headcrab

Steam ID: lewandzia21
Xfire: nie jest fajny
PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 6:09 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Tak, ja też to miałem... Po rozwaleniu tej stacji benzynowej nie wiedziałem gdzie iść. I nagle patrze, że można po tym rozwalonym dachu iść Język
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćNumer Gadu Gadu
Tracha
Świeży Headcrab
Ostrzeżenia: 1

Steam ID: tracha
Xfire: trachapl
PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 7:30 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

LeWy napisał:
Tak, ja też to miałem... Po rozwaleniu tej stacji benzynowej nie wiedziałem gdzie iść. I nagle patrze, że można po tym rozwalonym dachu iść Język

Ja w ostatniej chwili wyskoczyłem z płonącej stacji Oczko

Mój kanał na ModDB:
http://www.moddb.com/members/tracha
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer Gadu Gadu
Luise
Headcrab Garry'ego

Steam ID: luise02201
Xfire: luise01
PostWysłany: Pią Sie 06, 2010 8:38 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Bardzo fajny mod, ładne mapy, fajnie zrobiony, przyjemnie się gra i w ogóle.
Najbardziej rozwaliła mnie przejażdżka w kapsule na headcraby oraz zombie przyczepiony do pralki. Bardzo szczęśliwy
Świetna była też baza rebeliantów w opuszczonym tunelu.
Czekam na dalsze rozdziały. :]

Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autoraNumer ICQ
elita
Świeży Headcrab

PostWysłany: Sob Sie 07, 2010 7:08 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Modzić super, bardzo fajnie się w niego gra Uśmiechnięty.Baza rebeliantów też była fajna ;p.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
Kriss
Stary Headcrab
Ostrzeżenia: 2

Steam ID: Mofixil

PostWysłany: Sob Sie 07, 2010 7:17 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Teraz zauważyłem że też mam ten mod, chyba zawiesiłem się w biurowcu ale głowy nie dam że to ta modyfikacja, chyba muszę nadrobić zaległości.
Ogląda profil użytkownikaWyślij prywatną wiadomość
zwieracz
Stary Headcrab

Steam ID: Pan Zwieracz
Xfire: srajer
PostWysłany: Sob Sie 07, 2010 11:42 pm Odpowiedz z cytatemPowrót do góry

Kriss napisał:
zawiesiłem się w biurowcu
Chyba jednak nie ta ^^

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat