Autor |
Wiadomość |
kłam
Gonarch
|
Ok doszły mnie już lamenty "że czegoś tu brakuje że coś mi się nie podoba" . W tym temacie piszcie jakie działy powinny się pojawić a które zniknąć czy zmienić swoje oblicze. :]
 |
Ostatnio zmieniony przez kłam dnia Sro Maj 09, 2007 19:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
   |
 |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
Myślałem nad układem podobnym jak na boardzie. Tzn. multiplayer oddzielony od singla. Bo przy połączeniu HL2 DM i CSS będzie kupa. Skoro już HL2 i CSS, to czemu nie CS 1.6 (tak, wiem couner-strike.pl, ale u nas też o CSie by się przydało. Dział o Sprzęcie rozbity na dwa podfora RTV i komputery. No co? W sezonie ogórkowym trzeba będzie o czymś rozmawiać. Ew. jeszcze dział o innych grach (na boardzie robił się od tego syf w offtopie) |
|
|
   |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab
Ostrzeżenia: 2

|
Dział o innych grach jest bez sensu trochę bo bedziemy na sile spamowac ;p lepiej jeden topic zalozyc i juz. Myślę ze pomysł ze sprzetem jest dobry, byle Konsole tam jescze były. |
|
|
    |
 |
kłam
Gonarch
|
W sumie jestem przeciw rozbijania dzialow na multi z jednego podstawowego wzgledu - na boardzie te dzialy swiecily pustkami (szczeglnie DM i Mody). Paradoskalnie malo popularne dzialy sprawialy wlasnie ze sezon ogorkowy byl jeszcze bardziej ogorkowy. Imo lepiej miec bardziej zwarte fora - prznajmniej narazie :] |
|
|
   |
 |
equ
HATEcrab

|
Teraz zauwazylem. Trzeba wylaczyc funkcje "toppic'ow popularnych". Ewentualnei zrobic dla nich taka sama grafike jak w toppic'ach normalnych... |
|
|
  |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab

|
Albo zwiekszyc ilosc postow wymaganych do tego (o ile sie da) ;p |
|
|
    |
 |
kłam
Gonarch
|
+1
Już nie marudzić
Kto chce dział o sprzęcie ręka do góry :  |
|
|
   |
 |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
JA! Najlepiej z rozbiciem na Komputery i RTV. O konsolach IMHO niewarto, konsol nie jest znowu tak dużo... Wystarczyłby topic. |
|
|
   |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
Ogolnie sprzęt wystarczy.
Poza tym wydaje mi sie ze aktualny podział trzyma się kupy i jest sensowny. |
|
|
  |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab

|
Ja chcę sprzęt, niech bedzie Komp i ten RTV (moze AGD, no co pralki i kuchenki to temat dla prawdziwych mężczyzn!) a także Konsole (chociażby po to by gadac o HL na konsole) |
|
|
    |
 |
equ
HATEcrab

|
Gordon Commodore napisał: |
JA! Najlepiej z rozbiciem na Komputery i RTV. |
RTV w jakim sensie? Chciesz o zelazkach produkowac? IMO nie ma potrzeby rozbijania tego na jakies szczegolne dzialy. Po prostu "Sprzet" i tam poupychac toppiki. Na HL2.pl tak bylo i nikomu nie przeszkadzalo, wiec...  |
|
|
  |
 |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
As you wish... Ale nie krzyczcie, że będę Wam pisał o Commodorach i ożywianiu starego sprzętu
Waszko, nie odróżniasz RTV od AGD  |
|
|
   |
 |
equ
HATEcrab

|
Bywa, w koncu to ja jestem tylko tym durnym ucem od tworzenia grafiki. ;p |
|
|
  |
 |
kamiiru
Tsundere Headcrab

|
Też to miałem napisać. Chyba że żelazko ma 45" LCD
W sumie to AGD mialo chyba sluzyc dla iPodow, telefonow itd. ale skoro mowicie ze wcisnie sie do sprzetu to OK |
|
|
    |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
|
ja tez chce dział sprzęt jakby co Ale nie widzę sensu w rozbijaniu tego na RTV, AGD, i Konsole... Wszystko powinno być w jednym. Jak ktoś będzie chciał się upewnić jakie żelazko kupić to napisze albo w Ravenholm Pub albo w "Sprzęcie" proste  |
 |
kłam
Gonarch
|
Koniec debaty! Pasuje?  |
|
|
   |
 |
zEB
Uber Metalowy Headcrab
|
Dzial sprzet na hl2.pl nie byl jakos wybitnie przepchany ^^ |
|
|
  |
 |
Gordon Commodore
Fast headcrab

|
Tylko jeszcze skróty (PC, RTV/AGD) mogłyby być wielkimi literami spisane. |
|
|
   |
 |
kłam
Gonarch
|
Może oddzielny dla HUMORu?  |
|
|
   |
 |
Mrocz
Mroczny Headcrab

Steam ID: MrocznyMrocz
Xfire: Xfrajer ssie
|
Czy ja wiem... Jeden topic na poprzednim Boardzie działał dobrze Osobnego działu chyba nie trzeba  |
 |
|