Autor |
Wiadomość |
Frankes
Headcrab budowniczy

Steam ID: Frankess
Xfire: frankess
|
Mam dobrą wiadomość dla wszystkich co mają problemy z SVNem. Banda maniaków i no-life'ów stworzyła dla gmoda specjalnego klienta SVN działające poprzez przeglądarkę! Obsługa jej jest prosta jak drut i powinna ułatwić życie wielu ludziom co nie chcą się bawić z Tortoise-SVN.
http://easysvn.zetorium.com/
Obsługa:
1. Na początku powinno wyskoczyć okienko z pytaniem o ścieżkę do folderu Addons. Możemy wybrać opcję "Auto-Detect" by sam znalzł albo sami możemy wpisać.
2a. Wybieramy co chcemy ściągnąć i klikamy "Update".
2b. Jeśli tego, co chcesz ściągnąć nie ma na liście to klikamy "Manage" i wpisujemy co potrzeba, a następnie "Add" i wracamy do punktu 2a. |

Ostatnio zmieniony przez Frankes dnia Nie Kwi 05, 2009 22:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
   |
 |
Kalin
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 3
Steam ID: Kalin1223
Xfire: to frajer!
|
Czy to poprawia prędkość pobierania plików ? |
|
|
   |
 |
Borsuk
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Borsuk
|
Przyznam, po objaśnieniu przez Frankesa jak całość działa idzie z tym easy svn jak po maśle. |
|
|
  |
 |
dawidadidadi
Świeży Headcrab
|
o co chodzi z tym easy SVN? wchodze na tą strone i o góry mam logo, na dole pytajnik i nic więcej, moge jedynie przejść na forum, WTF?! |
|
|
   |
 |
MetalBoy
Świeży Headcrab
Steam ID: metalboy_17
|
A masz zainstalowaną jawe?? Jak nie to zainstaluj bo inaczej nie ruszy. |
|
|
  |
 |
dawidadidadi
Świeży Headcrab
|
no mam jawe i nic
EDIT// mam opere, włączyłem w explorerze i coś sie ładowało, ale jakieś okienko wyskoczyło, chyba o certyfikaty i zaufanie i dałemże zawsze ufaj i dalej to samo
EDIT2// dobra dobrnąłem do okienka, wybrałem gdzie mam addonsy, wybrałem wiremod i update, no i sie znów zaczyna, na dole ładuje sie pasek i cały czas sie ładuje, od początku i od początku a w tej liście poleceń pisze że Wiremod:Checking out. co znowu? |
Ostatnio zmieniony przez dawidadidadi dnia Czw Lis 05, 2009 18:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
   |
 |
Borsuk
Headcrab wyjadacz

Steam ID: Borsuk
|
W firefoxie spróbuj  |
 |
dawidadidadi
Świeży Headcrab
|
dobra, cos juz zrobiłem i działało, ale jak długo może sie pobierac ten wiremod, bo zostawiłem na godzine i nic |
|
|
   |
 |
Kriss
Headcrab wyjadacz
Ostrzeżenia: 4

|
To zależy od tego jakie masz łącze, mi przy średniej prędkości 90kb/s potrafiła trwać ponad godzinę, a może pomyliłem z PHX3, uh... |
|
  |
 |
dawidadidadi
Świeży Headcrab
|
a gdziemoże piasć prędkość, u mnie po prostu ładuje sie taki pasek i ładuje się ciągle w kółko, a ile ściągneło i jaka predkość to nie wiem, w okknie pisze jednie Wiremod: Checking Out. Wtedy to ściąga czy nie? |
|
|
   |
 |
dawidadidadi
Świeży Headcrab
|
No ale wiremod chyba nie powinien się długo aktualizować, raz zsotawiłem na 1.5 godziny i sie nie zaktualizowało, a mam neta 1Mb/s |
|
|
   |
 |
dawidadidadi
Świeży Headcrab
|
sorry że post pod postem ale potrzebuje tego wiremoda, no chłopaki, pomóżcie! |
|
|
   |
 |
BadSol
Headcrab wyjadacz

|
|
   |
 |
dawidadidadi
Świeży Headcrab
|
no kur...... zrobiłem wszytko jak należy wszystko siezainstalowało, a jak włączam grę to błąd : instrukcja z adresu "cośtamcośtam" odwołuje sie do pamięci z pod adresu "coś tam coś tam". Pamięc nie może być "read". Wciśnij OK aby przerwac działanie aplikacji."
Co tym razem?! |
|
|
   |
 |
dawidadidadi
Świeży Headcrab
|
to chyba jest cośz tym sposobem bo na innym gmodzi też nie działało, ale tyle raazy już próbowałem różnych rzeczy i doszedłem do tego, że jeżeli skasujemy z addonsów (już po całej instalacji wiremoda) sam folder wire to gra działa ale nie mam wiremoda, a więc wychodzi na to ze coś jest z tym wire. Kurcze, czemu tyle z tym problemów? |
|
|
   |
 |
BadSol
Headcrab wyjadacz

|
Nie którym nie warto pomagać, jeżeli chcesz żebyśmy chociaż spróbowali ci pomóc, to zacznij od stosowania się do regulaminu, zresztą może poszukaj jakiegoś forum o garrys modzie tylko, w którym powinni się w garrys modzie specjalizować? |
|
|
   |
 |
|